Σηκώθηκε και έφυγε από το επεισοδιακό φιλικό με τη Δόξα η ομάδα του Βαζέχα

Δεν ολοκληρώθηκε ούτε καν το πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα, που έγινε στο Μακάρειο, ανάμεσα στην Δόξα Κατωκοπιάς και την Σπάρτη, ομάδα στην οποία προπονητής είναι ο Κριστόφ Βαζέχα.
 
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Δόξα, η ελληνική ομάδα αποχώρησε από το παιχνίδι στο 32’, χωρίς να διευκρινίζεται ο λόγος της απόφασης. Aπό την πλευράς της, η Σπάρτη αναφέρει ότι η απόφαση ήρθε λόγω σκληρών μαρκαρισμάτων.

Η ανακοίνωση της Σπάρτης: «Διακόπηκε το φιλικό της Σπάρτης με τη Δόξα Κατωτοπιάς μετά από έντονες αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων στο 35 λεπτο της αναμέτρησης. Η συμπεριφορά ορισμένων παικτων των γηπεδούχων και τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων ήταν η αιτία για να διακοπεί ο αγώνας για να μην έχουμε σοβαρές απώλειες»

Σημειώνεται ότι μέχρι το σημείο της διακοπής, η Δόξας ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0 από χατ-τρικ του Σαντίκ και ένα τέρμα του Ζαν Φερνάντες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαζέχα δεν ήταν στον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα με την ΠΑΕ δεν ακολούθησε την αποστολή λόγω προβλήματος υγείας, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη οι ιδιοκτήτες ψάχνουν τον αντικαταστάτη του και ας είναι στην ομάδα μόλις τρεις μήνες.
 
Από την Σπάρτη υποστηρίζουν ότι θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στην Κύπρο και θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο της ομάδας στο φιλικό με τον Ερμή Αραδίππου την ερχόμενη Παρασκευή (07/09, 17:00) που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου στη Λάρνακα.
 

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα