Η άρνηση της Σαλαμίνας για Κωστή, η επιμονή του Θρύλου και το ζεστό χρήμα

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του από το επόμενο καλοκαίρι ο Ιωάννης Κωστή. Ο νεαρός παίκτης πραγματοποιεί το μεγάλο βήμα από τη Νέα Σαλαμίνα, ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και συνεχίζει στον Πειραιά. 

Το φετινό μίνι... σίριαλ φτάνει σε αίσιο τέλος για τις δύο πλευρές. Η πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού πριν από περίπου ενάμιση μήνα ανερχόταν κοντά στις 350.000 ευρώ αρχικά, με τη δυνατότητα ν' αυξηθεί ακόμη περισσότερο μέσα από τα διάφορα μπόνους (σ.σ. συμμετοχές), που θα έδιναν οι Πειραιώτες.

Η διαφορά και η προσωρινή κατάρρευση των συζητήσεων, ήρθε όταν Ολυμπιακός και Νέα Σαλαμίνα δεν συμφώνησαν στα μπόνους συμμετοχών εφόσον ο παίκτης δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανατροπή! Κλητεύεται ως μάρτυρας κατηγορίας κατά της Ανόρθωσης ο Γιάγκου

Τη νέα βελτιωμένη πρόταση από την Ελλάδα (σ.σ. περίπου 500.000 ευρώ) υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά οι ιθύνοντες της ομάδας της Αμμοχώστου, αφού άπαντες θέλουν το καλύτερο δυνατό για τον ποδοσφαιριστή τους και τα συμφέροντα του συλλόγου.

Εξ' αρχής, το πρώτο μέλημα στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων, ήταν να ικανοποιηθούν τόσο οι δικές τους οικονομικές απαιτήσεις, όσο και του ίδιου του παίκτη. Αυτό που εξασφάλισε επίσης η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας, είναι ότι σε περίπτωση που ο Κωστή παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη κυπριακή ομάδα, τότε οι ερυθρόλευκοι θα εισπράξουν ακόμη 50.000, με ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Η μετακίνηση του 19χρονου διεθνή στον Ολυμπιακό, θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στις ακριβότερες μεταγραφές μεταγραφές Κύπριων παικτών σε ομάδες του εξωτερικού. Έτσι, ο Κωστή θα μπει σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ ποδοσφαιριστών με ελπίδα κάποια φάση οι εμφανίσεις του να τον φέρουν να αγωνίζεται στο ψηλότερο δυνατό επίπεδο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή