Το συγκινητικό μήνυμα του Ουζόχο με υπόσχεση στους Ομονοιάτες

Μ' ένα συγκινητικό τρόπο επέλεξε ν' απευθυνθεί στην οικογένεια της Ομόνοιας ο Φράνσις Ουζόχο. Ο Νιγηριανός πορτιέρε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έστειλε μήνυμα στον κόσμο των πρασίνων, λέγοντας ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός και θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο τερματοφύλακας της χρονιάς που… ανάγκασε την Πόρτο να χρυσοπληρώσει

Ο τερματοφύλακας των πρασίνων δείχνει ότι έχει δεθεί με το τριφύλλι και εκφράζει παράλληλα την ευγνωμοσύνη του για την αγάπη του κόσμου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πάτησε Κύπρο και περνάει από εξετάσεις ο Φαμπιάνο

«Αυτό είναι για όλη την πράσινη οικογένειά μου. Σας υπόσχομαι ότι θα ξαναφορέσω αυτά τα χρώματα και θα κρατήσω αυτή την υπόσχεση. Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους μας, αλλά μαζί είμαστε η Ομόνοια. Η αγάπη που μου δείξατε από τότε που ήρθα στην ομάδα, είναι τεράστια και αυτό είναι κάτι που μπορεί να το δει ο κόσμος. Ομόνοια Αιώνια!».

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας