Ο αγαπημένος του Μάτιτς και αυτό που τον εντυπωσιάζει στον Μιχαΐλοβιτς

Συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Δόξα παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, Ούρος Μάτιτς.
 
Ο Σέρβος μέσος μίλησε για τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή αλλά και τον συμπαίκτη με τον οποίο κάνει περισσότερη παρέα εκτός αγωνιστικού χώρου (σ.σ. Ντράγκαν Μιχαήλοβιτς).
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ήρθαν σαν βόμβες αλλά ακόμη δεν... έπαιξαν
 
Οι δηλώσεις του:
 
Ποιος ήταν ο αγαπημένος σου παίκτης όταν ήσουν μικρός; «Είμαι πάντα μεταξύ δύο όταν δέχομαι αυτή την ερώτηση. Ο ένας είναι ο Κακά και ο άλλος ο Ζιντάν, Και γέρνω προς την επιλογή του Ζινταν. Ήταν πάντα ένας ιδιαίτερα προικισμένος ποδοσφαιριστής».
 
Ποια είναι η ομάδα που μπορείς να χαρακτηρίσεις ως την παιδική σου αγάπη; «Στη Σερβία οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον δίλημμα Ερυθρός Αστέρας ή Παρτιζάν. Η οικογένειά μου πάντα υποστήριζε τον Ερυθρό Αστέρα και έτσι ακολούθησα την παράδοση».
 
Ποιος ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να αποτελέσει για σένα τον ιδανικό συμπαίκτη; «Θα μπορούσε να ήταν ο αδελφός μου γιατί ξέρουμε πάρα πολύ καλά ο ένας τον άλλο. Όμως επειδή λατρεύω το ποδόσφαιρο της δεκαετίας του 1990 και της αρχής του 2000. Θα έλεγα ότι αν γινόταν να παίξω με συμπαίκτη τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο θα ήταν ονειρικό».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: ΑΠΟΕΛ-Δόξα (ενδεκάδες)
 
Είσαι προπονητής. Και πρέπει να διαλέξεις να έχεις στην ομάδα σου ή τον Μέσι ή τον Ρονάλντο. Ποιον θα διάλεγες; «Μπορώ να διαλέξω και τους δύο; Και τον Μέσι και τον Ρονάλντο. Και υπόσχομαι ότι δεν θα τους χρησιμοποιώ μαζί. Θα έχω τον Ρονάλντο για το Τσάμπιονς Λιγκ και τον Μέσι για το πρωτάθλημα…»
 
Πες μου ποιον παίκτη θεωρείς, σε ό,τι αφορά στην θέση του επιτελικού μέσου που αγωνίζεσαι ως κορυφαίο της ιστορίας και ποιον θεωρείς ως κορυφαίο αυτή τη στιγμή: «Για μένα ο καλύτερος παίκτης που έχει αγωνιστεί σε αυτή την θέση είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν. Και το ξεκαθαρίζω γιατί κάποιος μπορεί να πει για πιο παλιούς ποδοσφαιριστές ότι η επιλογή μου έχει να κάνει ξεκάθαρα με το τι έχω δει εγώ στο γήπεδο. Για την σημερινή εποχή θεωρώ ότι ο καλύτερος παίκτης στην συγκεκριμένη θέση είναι ο Μέσι»
 
Προτιμάς αμυντικό ή επιθετικό ποδόσφαιρο; «Προτιμώ σίγουρα επιθετικό ποδόσφαιρο όμως η αλήθεια είναι ότι χωρίς καλή άμυνα τότε δεν μπορείς να έχεις καλή επίθεση. Είναι δύο στοιχεία αλληλένδετα. Και εγώ ως ποδόσφαιριστής προσπαθώ να υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου επιθετικά ή και ο ίδιος να σκοράρω όμως την ίδια ώρα πρέπει να παίζω και δυνατή άμυνα».
 
Με ποιον μοιράζεσαι το δωμάτιο; Ποια είναι η σχέση μεταξύ σας; «Μοιράζομαι το δωμάτιο με τον Ντράγκαν (σ.σ Μιχαήλοβιτς). Προέρχεται από το μικρό χωριό Jasenica (με μόλις 900 κατοίκους) της Βοσνίας Ερζεγοβίνης. Είναι πάρα πολύ κοντά στα σέρβικα σύνορα. Έχουμε πολύ καλή σχέση και με εκπλήσσει το γεγονός ότι παίζει σε διάφορες θέσεις με σχετική ευκολία. Όμως του πάει καλύτερα ως δεξιός οπισθοφύλακας».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη