Σαντίκ και Αρτυματάς πονοκεφαλιάζουν τον Τιμούρ

Δεν λένε να κοπάσουν τα προβλήματα στην Ανόρθωση. Μετά και τη θλάση που υπέστη ο Τορνίκε Οκριασβίλι, σειρά είχε ο Μπεράτ Σαντίκ.

Ο Φινλανδός επιθετικός της «Κυρίας», ένιωσε ενοχλήσεις στο χθεσινό ντέρμπι, κόντρα στην Ομόνοια, με τις πρώτες εκτιμήσεις να λένε για θλάση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τίθεται νοκ άουτ με το νέο του πρόβλημα ο Οκριασβίλι

Έτσι ο φορ της Ανόρθωσης θα περάσει από μαγνητικό τομογράφο για να διαφανεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει, αλλά και να διαφανεί κατά πόσο θα μπορέσει να βρίσκεται στα πλάνα του Τιμούρ για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής, κόντρα στην Δόξα.

Από την άλλη σε αναμμένα κάρβουνα στην Ανόρθωση, είναι και για τον Κωστάκη Αρτυματά, που παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της προθέρμανσης κατάφερε να βγάλει και ολόκληρο το 90λεπτο. Ο Κύπριος διεθνής, πέρασε και αυτός από ΜRI, για να διαφανεί αν αντιμετωπίζει τελικά πρόβλημα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο-Έφυγε ο μεγάλος Πανίκος Κρυστάλλης
Διεκδικεί την Προεδρία της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Ανακοινώνει τις αποφάσεις του την Πέμπτη
Στο μύλο της ονοματολογίας και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης-Βροχή τα ονόματα για τον νέο πρόεδρο της ΚΟΠ
Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία