«Να είστε σίγουροι ότι μετά τον αυριανό αγώνα θα χαμογελώ»

Ως ένα τελικό χαρακτήρισε το αυριανό (24/10) παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Καραμπάχ ο Τόμας Ντολ στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου των γαλαζοκιτρίνων πριν τον αγώνα.

Ο Γερμανός τεχνικός θέλει να φύγει με τη νίκη από το «Τόφικ Μπαχράμοφ» από το οποίο είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του τον περασμένο Αύγουστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα... μυστικά του ΑΠΟΕΛ και τα βρώμικα παιχνίδια που αποφεύγει η Καραμπάχ

Οι δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού πριν την αναμέτρηση με την Καραμπάχ:

Τι διαφορές περιμένει σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι τον Αύγουστο: «Είναι λίγο περισσότερο από δύο μήνες. Για μένα είναι τελικός αύριο. Όταν έχεις 0 πόντους πρέπει ν' αρχίσεις να ανακάμπτεις. Παίξαμε αυτό το παιχνίδι εδώ και την προηγούμενη φορά. Χρειαζόμαστε καλή οργάνωση και καρδιά. Ήταν πολύ δυνατά εδώ στο στάδιο. Έχω έμπειρους παίκτες και πρέπει ν' αρχίσουμε από αύριο. Το νιώθουμε και ελπίζω ότι θα κάνουμε το πρώτο βήμα για να τα καταφέρουμε».

Που θα κριθεί το παιχνίδι: «Ποτέ δεν προβληματίζομαι στο κεφάλι μου γιατί έχουμε ετοιμαστεί. Όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι όμορφο να παίζεις στην Ευρώπη για το κλαμπ, τους οπαδούς μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ότι θα είμαστε έτοιμοι μέσα στο κεφάλι μας. Θέλουμε ένα καλό πλάνο για αύριο. Έχουμε εμπειρία όπως είπα και πριν. Αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο».

«Είμαστε λίγο κουρασμένοι λόγω της πτήσης. Να είστε σίγουροι ότι μετά τον αγώνα θα χαμογελώ μετά το παιχνίδι μην ανησυχείτε. Θέλουμε να νικήσουμε αύριο. Σαν ποδοσφαιριστής δεν σκεφτόμουν την επόμενη μέρα. Σκεφτόμουν το παιχνίδι εκείνη τη στιγμή και την απόδοσή μου. Μας λείπει ο Ντε Βινσέντι είναι αλήθεια, αλλά έχουμε άλλους πολύ ικανούς παίκτες να τον αντικαταστήσουν. Δεν έχουμε άλλα προβλήματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μίλησε για το πλεονέκτημα του ΑΠΟΕΛ ο Γκουρμπάνοφ

Από πλευράς ποδοσφαιριστών βρέθηκε στη διάσκεψη ο Ρόμαν Μπέζιακ: «Θέλουμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο με την προηγούμενη φορά τον Αύγουστο, να πάρουμε τη νίκη. Δεν μπορούμε να φοβόμαστε κάτι από πλευράς Καραμπάχ. Δεν μας τρομάζει, τους έχουμε ήδη αντιμετωπίσει. Αυτό που έγινε με την Ντουντελάνζ είναι στο παρελθόν, δεν πρέπει να το βλέπουμε. Βλέπουμε μόνο μπροστά. Είναι καλό να παίζεις σε γεμάτο στάδιο, δεν μας απασχολεί ότι θα είναι κατάμεστο το γήπεδο».

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»