Χτυπάει την πόρτα του ΑΠΟΕΛ για Σάμιο ο Παναθηναϊκός

Η κάλυψη του υπεύθυνου των Ακαδημιών αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, με τον Βαγγέλη Σάμιο να είναι ένας από τους υποψήφιους.

Η λίστα με τους υποψήφιους ολοένα και αυξάνεται και η τελική απόφαση δεν θα αργήσει να παρθεί. Δεν αποκλείεται ο εκλεκτός για τη θέση να γίνει γνωστός την εβδομάδα που ακολουθεί.

Οι περιπτώσεις των Γιάννη Βονόρτα, Έβανς Παυλόπουλου παραμένουν ψηλά στη λίστα των «πράσινων», ενώ όπως γράφει η «ΠΡΑΣΙΝΗ», τις τελευταίες ώρες ακούγεται και το όνομα του Βαγγέλη Σάμιου.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει εργαστεί για χρόνια στα τμήματα υποδομής από διάφορα πόστα. Ωστόσο, υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια που κάνει δύσκολη την περίπτωσή, καθώς έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει το θέμα του υπεύθυνου των Ακαδημιών και από εκεί και πέρα θα μπει στην τελική ευθεία και το θέμα του τεχνικού διευθυντή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Πηγή:sdna.gr

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας