Παίρνει θέση για το φλερτ Χατζηλούκα-ΑΠΟΕΛ η Δόξα

Την παραίτησή του στη διοίκηση της Δόξας υπέβαλε εδώ και μερικές μέρες ο Λούκας Χατζηλούκας, με την ομάδα της Κατωκοπιάς να την κάνει αποδεκτή και να φέρνει στη θέση του τον Έντουαρντ Ερανοσιάν. 

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για την περίπτωση του Κύπριου κόουτς και τη συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι δηλώσεις του:

«Ο Λούκας Χατζηλούκας παραιτήθηκε, ήταν δική του επιλογή. Εμείς θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για όσα πρόσφερε και είναι πολλά, αυτά τα επτά χρόνια. Ο ίδιος έκρινε ότι ο κύκλος του έχει κλείσει στη Δόξα. Κάπως έτσι πάρθηκε η απόφαση να βρούμε άλλο προπονητή. Δεν είχαμε άλλη επιλογή. Η απόφαση μας είναι η πρόσληψη Ερονοσιάν. Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι παρελθόν από την ομάδα είναι και ο βοηθός προπονητής, Ματθαίος Πιππίας. Θα τον αντικαταστήσει ο Στέφανος Βοσκαρίδης, πρώην βοηθός προπονητής του ΑΣΙΛ. Έχει αλλάξει όλο το τεχνικό τιμ όπως και ο γυμναστής της ομάδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το «όχι» του Ντολ και το μπαλάκι στη διοίκηση

Για τον Ερονοσιάν: « Για να δικαιούται να δουλεύει έχει ξεπεραστεί αυτό που έγινε, αυτό είναι δεδομένο. Για εμάς είναι καθαρό ότι θα δουλέψει με τις νόμιμες προεργασίες».

Για τον Χατζηλούκα: « Ότι ακούσατε εσείς, ακούσαμε και εμείς. Καθαρά σχέση ΑΠΟΕΛ και του ιδίου αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αρχάγγελο. Δεν μας αφορά.Δεν έχει να κάνει με την πορεία της Δόξας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η κρίσιμη απόφαση Πετρίδη και το σενάριο φυγής Τέτι-Ντολ

«Μπορεί στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, να λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ η αλλαγή προπονητή», ανέφερε καταληκτικά ο Νίκος Κωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ζήτησε χρόνο ο Ντολ-«Δεν χρειάζομαι άλλο βοηθό στην ομάδα

Δειτε Επισης

Στην διάθεση των οπαδών της Ανόρθωσης τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Εθνικό
Ανάβει κόκκινο η Αστυνομία στους οπαδούς της ΑΕΛ-Εισήγηση προς την ΚΟΠ για να μην πάνε Περιστερώνα
Νέο φιλικό προετοιμασίας για την Εθνική Ελπίδων
Το πρόγραμμα 10ης και 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β κατηγορίας
Σημαντικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου απέναντι στη Βοσνία
Μέσα σε τέσσερα λεπτά έκαναν την ανατροπή οι Apollon Ladies και κέρδισαν τον τίτλο κόντρα στην Ομόνοια
Ομόνοια Λευκωσίας και Apollon Ladies διεκδικούν το τρόπαιο στο Κύπελλο Γυναικών
«Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι, αν βάζαμε ένα γρήγορο γκολ ίσων να ήταν πιο εύκολο το έργο μας»
Ξεκίνημα με νίκη για την Εθνική Κύπρου στα προκριματικά του Μουντιάλ
Τον Απρίλιο το 26ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου εκπαιδευτικών