Το σχόλιο του Μάτιτς για την ντροπή που δεν πρέπει να νιώθει ο ΑΠΟΕΛ

Εξαιρετικά σημαντικά για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, είναι τα επόμενα δυο παιχνίδια των γαλαζοκιτρίνων κόντρα στην Καραμπάχ.
 
Ο Ούρος Μάτιτς, μίλησε στα ΜΜΕ στην Ισπανία, μετά το τέλος του αγώνα με τη Σεβίλλη, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα ανασύνταξης. 
 
«Δεν είναι ντροπή να χάσεις από τη Σεβίλλη που είναι ένας από τους δέκα καλύτερους συλλόγους αυτή τη στιγμή. Μετά από αυτό, θα πρέπει να κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας για τη 2η θέση κόντρα σε Καραμπάχ και Ντουντελάνζ, ώστε να συνεχίσουμε στα νοκ άουτ μετά τα Χριστούγεννα», ανέφερε αρχικά ο μέσος των γαλαζοκιτρίνων.
 
Για το τι σημαίνουν τα επόμενα παιχνίδια για τον ΑΠΟΕΛ επεσήμανε: «Σημαίνουν πολλά για μας. Θα προετοιμαστούμε πολύ καλά. Ήδη γνωρίζουμε τον αντίπαλο, αφού έχουμε παίξει δυο φορές μαζί του αυτή τη σεζόν (σ.σ. Καραμπάχ). Νομίζω είναι μεγάλη ευκαιρία να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε βαθμούς».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου