Σηκώνει μανίκια στη νέα του εποχή ο Αυγουστή

Ξεχωριστή είναι η σημερινή (6/10) ημέρα για τους Απολλωνίστες αλλά και ιδιαίτερα για τον... νέο τους τεχνικό Σωφρόνη Αυγουστή. Ο 46χρονος κόουτς, επέστρεψε στην ομάδα που αγάπησε όσο κανείς άλλος, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, και είναι έτοιμος να μεγαλουργήσει. 

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας της Λεμεσού έπειτα από 35 ημέρες που αποχώρησε, αντικατέστησε τον Ιβάν Βουκομάνοβιτς, και έχει ως πρώτιστο μέλημα να την επαναφέρει στις επιτυχίες, αφού ήδη έχασε αρκετό πολύτιμο έδαφος στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. 

Απέναντι στον Ολυμπιακό λοιπόν, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA, ο Σωφρόνης Αυγουστή επιστρέφει στο Τσίρειο Στάδιο, και δείχνει αποφασισμένος, να κάνει τον Απόλλωνα να παίζει μπάλα, όπως μόνο αυτός ξέρει και γι' αυτό τον λόγο άλλωστε είχε αγαπηθεί από τον κόσμο της ομάδας του. 

«Όταν ήρθε o Σωφρόνης Αυγουστή για να τον ενημερώσω πως θα φύγει, του είπα πως είμαι σίγουρος πως θα επανέλθει κάποια μέρα. Δεν πίστευα πως θα γινόταν αυτό τόσο σύντομα. Στη ζωή το πιο έντιμο είναι να παραδέχεσαι τα λάθη σου και να προσπαθήσεις να τα διορθώσεις. Για αυτό είμαστε εδώ σήμερα… », είχε επισημάνει χαρακτηριστικά στη διάσκεψη Τύπου που παρουσιάστηκε ο 46χρονος προπονητής, ο Νίκος Κίρζης. 
 
Ήταν γεγονός άλλωστε, ότι με την αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση του 46χρονου προπονητή, ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή κάποτε θα επέστρεφε. Αλλά κανείς όμως, δεν υπολόγιζε ότι θα μπορούσε αυτή η επιστροφή να γινόταν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δηλαδή 35 ημέρες μόνο.

Πλέον, το κλίμα αντιστρέφεται στον Απόλλωνα, αφού ξανά βρίσκεται στα χέρια του εμπνευστή της, που πέτυχε όσα κανείς άλλος στον πάγκο της ομάδας της Λεμεσού, Σωφρόνη Αυγουστή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική