Απίστευτος Καραβίδας: Kάμνω ότι θέλω

Έξω από τα δόντια μίλησε για ακόμα μια φορά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας), που αναφέρθηκε στην παραίτηση του που έδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.
 
Όπως επεσήμανε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport FM 104, «έχω παραιτηθεί επανήλθα όμως κάμνω ότι θέλω. Στο ποδόσφαιρο ο καθένας κάνει ότι θέλει. Εγώ δεν μπορώ; Όταν σου ζητάνε στο πάρα ένα να πληρώσεις 40 χιλιάδες, δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Πλήρωσα πέντε χιλιάδες πρόστιμο τι να πω σήμερα».
 
«H Δόξα είναι μαθημένη. Δεν ξεκινήσαμε καλά φέτος σε σχέση με πέρυσι. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο παιχνίδι με την Ομόνοια, στα υπόλοιπα ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους. Δεν υπάρχει πίεση στην ομάδα, το αποδείξαμε πολλές φορές. Δεν υπάρχουν παιχνίδια εύκολα», ανέφερε ο Κώστας Χριστοδούλου μετά την ήττα της ομάδας του.
 
Ο πρόεδρος της Δόξας, πρόσθεσε για τα τελευταία γεγονότα για το Μακάρειο στάδιο πως «έχω παραιτηθεί επανήλθα όμως κάμνω ότι θέλω. Στο ποδόσφαιρο ο καθένας κάνει ότι θέλει. Εγώ δεν μπορώ; Όταν σου ζητάνε στο πάρα ένα να πληρώσεις 40 χιλιάδες, δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Πλήρωσα πέντε χιλιάδες πρόστιμο τι να πω σήμερα. Ο ΚΟΑ και η ΚΟΠ πρέπει να βρουν λύσεις γιατί έχουμε τρία γήπεδα, τι πρέπει να τα κάνουμε ένα και να παίζουμε όλοι εκεί. Έχει πέντε χρόνια που θα ξεκινήσει το γήπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Κατά τα άλλα θέλουμε να κάνουμε γήπεδα, ο καθένας λέει δεν είμαι εγώ. Πάντα μιλώ εγώ και παρεξηγούμαι και η ΚΟΠ και ο ΚΟΑ δεν μιλάνε. Όλοι τρώνε από το ποδόσφαιρο. Στο τέλος είμαστε ο Καραβίδας θα φύγει και θα φτωχύνει το ποδόσφαιρο. Έχω παράπονο από κάποιους δημοσιογράφους. Πρέπει αν γίνει στην Λεμεσό, της Δόξας δεν πρέπει να γίνει».
 
«Η Εθνική είναι εκεί. Δεν κάνει βήματα προόδου η Εθνική, κάποιοι θέλουν να μειώσουν τις ομάδες. Θα ερχόμαστε δεύτεροι από το τέλος πάντα», κατέληξε για την Εθνική ομάδα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν