Το πρόβλημα του Απόλλωνα και οι δύο αμφίβολοι με Ένωση

Στο Παραλίμνι για κατάθεση ψυχής και για τη νίκη πάει ο Απόλλωνας, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον Super Sport FM 104, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα της Λεμεσού έχει πρόβλημα στο γκολ.
 
Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα με τους τραυματίες, δύσκολα θα αγωνιστεί στο παιχνίδι ο Ρομπέρζ.
 
«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Τάσος Μάρκου και με τη νίκη να είναι μονόδρομος. Πρέπει αν βρούμε τα ψυχικά αποθέματα και την ισορροπία στο αγωνιστικό κομμάτι που θα μας οδηγήσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα», ανέφερε ο Φανούριος Κωνσταντίνου για τον αγώνα με την Ένωση.

«Σίγουρα με αυτά τα δεδομένα, ήμασταν και λίγο άτυχοι. Μόνο στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, η οποία μα κέρδισε κατά κράτος, οι άλλες ομάδες δεν ήταν καλύτερες από εμάς. Έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε τον τρόπο να σκοράρουμε. Δεν βάλαμε γκολ ούτε από τα χαφ, ούτε από τους κεντρικούς αμυντικούς. Η μόνη γιατρειά είναι τα αποτελέσματα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Θα πάμε στο Παραλίμνι να καταθέσουμε ψυχή και να πάρουμε τη νίκη. Δύσκολα ο Ρομπέρζ, ενώ ο Ζελάγια κάνει αγώνα δρόμου», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων για τη βελτίωση και τα αγωνιστικά δεδομένα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στο μύλο της ονοματολογίας και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης-Βροχή τα ονόματα για τον νέο πρόεδρο της ΚΟΠ
Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν