Συμφώνησαν για το αποτέλεσμα Σιβιέρο και Στιλ

Μετά το τέλος του αγώνα της Πάφος FC με την ΕΝΠ στο «Στέλιος Κυριακίδης», πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. 
 
Ο τεχνικός της ΕΝΠ Γκουστάβο Σιβιέρο δήλωσε πως οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα μετά το ισόπαλο 1-1, ενώ το μέλος του υπηρεσιακού προπονητικού επιτελείου της γηπεδούχου ομάδας Τζέρεμι Στιλ είπε πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.
 
Αναλυτικά:
 
«Αποδώσαμε καλά στο πρώτο μέρος, επιτεθήκαμε από τα άκρα. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα, αλλά δουλέψαμε στις προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές μας ανταποκρίθηκαν στις προπονήσεις, περιμέναμε μια καλή εμφάνιση αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος ήταν άναρχο το παιχνίδι. Μερικές φορές όταν μια ομάδα μείνει με δέκα παίκτες γίνεται πιο δύσκολο διότι αλλάζει όλο το σκεπτικό της ομάδας.

Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να διαφυλάξουμε το 1-0. Εντέλει κατάφερε να σκοράρει το Παραλίμνι και αυτό είναι ίσως ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας», σχολίασε ο Τζέρεμι Στιλ.

«Ευχαριστούμε την Πάφο για τη φιλοξενία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι, ειδικά για τον τρόπο που παίξανε οι ποδοσφαιριστές μας. Αξίζαμε τον βαθμό, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. 

Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις με παίκτη λιγότερο, αλλά οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα και πάθος. Με όλα τα δεδομένα, πιστεύω το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Ξέρω ότι πρέπει να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε πάρα πολύ. Όλοι οι παίκτες δουλεύουν πολύ σκληρά μέρα με την μέρα, με τον σωστό τρόπο. Έτσι, η δουλειά μας γίνεται ευκολότερη», δήλωσε ο προπονητής της ΕΝΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ