Το θέμα του Ιδιάκεθ και οι φωνές του κόσμου
11:25 - 10 Νοεμβρίου 2019

Το θέμα για τον Ιμανόλ Ιδιακέθ, είναι πότε η ΑΕΚ θα βγάλει το πραγματικό της πρόσωπο στον αγώνα. Ο Βάσκος τεχνικός, άλλαξε το σύστημα της ομάδας σε 4-2-3-1, αλλά και πάλι η ομάδα δεν βλεπόταν.
Αυτό το κατανοούν όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, αφού όσο ο Ιδιάκεθ στην διάσκεψη τύπου ανέφερε πως μόνο την νίκη και τους 3 βαθμούς μπορεί να κρατήσει. Από την άλλη ο Τρισκόφσκι, μετά το τέλος του αγώνα, προέβει σε μια κίνηση που αν μη τι άλλο τιμά ένα αρχηγό.
Ο Σκοπιανός επιθετικός της ΑΕΚ, μετά το τέλος του αγώνα, συζήτησε αρκετή ώρα με τον κόσμο της ομάδας πάνω στις κερκίδες, δείχνοντας έτσι τον σεβασμό αλλά και την κατανόηση του.
Από την άλλη ευεργετική θα είναι η διακοπή για την ομάδα της Λάρνακας, αφού θα έχει χρόνο να προετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα και να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές.