H αισιοδοξία του Ντολ για τον... τελικό με Καραμπάχ

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ, στη διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε ενόψει του αυριανού (7/11) παιχνιδιού με την Καραμπάχ στο ΓΣΠ, ενώ παράλληλα τόνισε πως αυτή την εβδομάδα η ομάδα του προετοιμάστηκε κατάλληλα.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Η πρόβλεψη του Στυλιανού για το σκορ στο ΑΠΟΕΛ-Καραμπάχ

Ερωτηθείς για το πως βιώνει το γεγονός πως είναι ένας κρίσιμος αγώνας ο αυριανός, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ είπε «νιώθω καλά. Είχαμε κάποια προβλήματα στο πρωτάθλημα. Ήταν δύσκολα παιχνίδια με αυτό τον αντίπαλό. Έχουμε βρει τα πατήματα της. Αν και δεν κερδίσαμε την ΑΕΚ, μείναμε στο μηδέν παθητικό. Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ δουλέψαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Με αυτή την ομάδα όσο είμαι προπονητής εγώ πετύχαμε τέσσερα τέρματα. Είναι ένας τελικός, όπως είπε και ο Λίνους, θέλουμε τη νίκη και θα καταφέρουμε να την πάρουμε. Όπως έγινε και στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξα με την Καραμπάχ, αφού ήταν επίσης τελικός».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ρίχνει δίχτυα για Ιωάννου η ΑΕΚ Αθηνών

«Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό αγώνας είναι. Φυσικά αυτό το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό γιατί θα έχουμε τον κόσμο μας. Πριν δύο εβδομάδες είχαμε προβλήματα. Εμείς βλέπουμε αυτή την εβδομάδα πως είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα για να αποφύγουμε τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Μετά τον αγώνα οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πως πρέπει να έχουμε τέσσερις βαθμούς με το τέλος του αγώνα. Με τους ποδοσφαιριστές. Μετά και την προπόνηση θα δούμε.  Μπέζιακ, Ντε Βινσέντι και Γιάκολις έχασαν κάποιες προπονήσεις, όμως τώρα συμμετέχουν κανονικά. Οι γιατροί έκαναν καλή δουλειά για να επιστρέψουν οι παίκτες γρήγορα. Έχουμε και τη σημερινή προπόνηση και θα αποφασίσουμε», κατέληξε ο κόουτς των γαλαζοκιτρίνων για την προετοιμασία της ομάδας και τα νεότερα με τους ποδοσφαιριστές.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας