Επιμένουν στην Ελλάδα για Βούρο

«Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει πλήρη γνώμη για τον Πραξιτέλη Βούρο και γι' αυτό και άνθρωπός της θα τον παρακολουθήσει από κοντά». Αυτό αναφέρουν στην Ελλάδα, δίνοντας συνέχεια στα δημοσιεύματα για τον παίκτη.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», ο Ίλια Ίβιτς θέλει να αποκτήσει πλήρη γνώμη για τον ποδοσφαιριστή για τον λόγο αυτό σύντομα άνθρωπος της ΑΕΚ θα τον τσεκάρει από κοντά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κόλαση-Παράδεισος... Ένα τσιγάρο δρόμος γι' αυτόν τον ΑΠΟΕΛ

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ υπάρχει και μία πιθανότητα άνθρωπος της ΑΕΚ να τον παρακολούθησε χθες στο ΑΠΟΕΛ-Καραμπάχ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έστειλε την Κύπρο σε προνομιούχα θέση η τεράστια ανατροπή του ΑΠΟΕΛ

Ο Ελλαδίτης, διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τον ΑΠΟΕΛ και όπως είχε τονίσει σε χθεσινές (7/11) του δηλώσεις, παραμένει συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των γαλαζοκιτρίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η αποκάλυψη Ντολ για αυτό που του είπε ο Λούκας στα αποδυτήρια

Δειτε Επισης

Απάντηση ΑΕΚ σε Παπασταύρου: «Η σύγκριση μεταξύ δύο ανόμοιων φάσεων είναι επιεικώς αδικαιολόγητη»
Δριμεία επίθεση Παπασταύρου σε Κούμα για τη διαιτησία-«Απέτυχες, είσαι ότι χειρότερο για το θεσμό που υπηρετείς»
Βήμα πρόκρισης στον τελικό για την Πάφο-Κέρδισε με τέσσερα τον Απόλλωνα
Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και παίζουν ρέστα στην Αρένα Ομόνοια και ΑΕΚ
Πρόταση ΕΝΠ για αύξηση ομάδων σε 16-Εισηγείται δύο γκρουπ των οκτώ και μονούς αγώνες play off
Αρχίζει η ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»