Το ιδανικό σενάριο και οι γρίφοι Κετσπάγια για το ντέρμπι

Είναι ένα εκ προοιμίου πολύ δύσκολο παιχνίδι για την Ανόρθωση, το αυριανό (14/12) στο Τσίρειο, κόντρα στον ανεβασμένο και πολύ ποιοτικό Απόλλωνα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Οποιοδήποτε αποτέλεσμα, ασφαλώς δεν είναι καταδικαστικό για την ομάδα της Αμμοχώστου, καθώς αυτή πραγματοποιεί μια (σχεδόν) αψεγάδιαστη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτή την πορεία θέλουν να την συνεχίσουν και στη Λεμεσό, αύριο το βράδυ.

Από την άλλη, υπάρχουν πάρα πολλά κίνητρα για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια. Η διατήρηση του αήττητου και η παραμονή στη κορυφή της βαθμολογίας με ενδεχόμενη νίκη θα είναι το ιδανικό σενάριο για όλους στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο Γεωργιανός τεχνικός των κυανολεύκων της Αμμοχώστου, θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει, εάν θα έχει διαθέσιμους τους Σίλντενφελντ και Γκαλίτσιο. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι σημαντικά «γρανάζια» του βασικού κορμού της ομάδας της Αμμοχώστου και ο Κετσπάγια τους θεωρεί άκρως απαραίτητους στο πλάνο του, ενόψει Τσιρείου.

Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Κετσπάγια, θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει, με στόχο τη συνέχιση της ξέφρενης πορείας. Μια με δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα είναι πιθανές, αλλά δεν είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις του, τη δεδομένη χρονική στιγμή.
 
Αν τα καταφέρει η Ανόρθωση να περάσει αλώβητη από μια πολύ δύσκολη έδρα, τότε θα εδραιωθεί στη κορυφή και οι οπαδοί της θα δικαιούνται να συνεχίσουν να…ονειρεύονται με την αυτοπεποίθηση στα ύψη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Παφίτικη παράνοια... Άρχισαν από το μεσημέρι την πορεία τους για το ιστορικό ραντεβού στο ΓΣΠ
ΒΙΝΤΕΟ: To μήνυμα του Ζάιρο για το ιστορικό ραντεβού της Πάφου
BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου