Το αυτονόητο στην Ανόρθωση και οι σκέψεις του Τιμούρ για Ένωση

Το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής (20/12) κόντρα στην ΕΝΠ θεωρείται ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Ανόρθωση να επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες, μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από τον Απόλλωνα.

Το διακύβευμα του τελευταίου αγώνα για το 2019 είναι πολύ μεγάλο και το γνωρίζουν πολύ καλά ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι ποδοσφαιριστές του. Όλοι τους είναι έτοιμοι να δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση, κάνοντας το αυτονόητο κόντρα στην ομάδα του Παραλιμνίου.

Το αυτονόητο για την ομάδα της Αμμοχώστου δεν είναι απλά η νίκη και οι τρεις βαθμοί, αλλά και η βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα. Αυτή ήταν προβληματική στο ντέρμπι του Τσιρείου, που προηγήθηκε και η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει αναμονή για την αγωνιστική κατάσταση του Γιώργου Γκαλίτσιου, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες για τη συμμετοχή του στην αποστολή,  ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Νικόλας Εγγλέζου, λόγω τραυματισμού. Ο τραυματισμός του Κύπριου αριστερού μπακ-χαφ είναι μυϊκός και θα χρειαστεί κάποιο χρόνο, για να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

 Ένα προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μπεράτ Σαντίκ τον έφερε να ταξιδεύει στο εξωτερικό αρχές τις εβδομάδας και έτσι έχασε μέρος των προπονήσεων. Η λογική λέει πως ο Φινλανδός επιθετικός θα μείνει για άλλη μια φορά στον πάγκο και είναι απόφαση του προπονητή του αν θα τον χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Ανόρθωσης. Όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις του Τιμούρ Κετσπάγια. Από την άλλη, το σημαντικότερο είναι η ομάδα να δείξει αντίδραση και να αποδείξει τις αρετές της κόντρα σε μια επικίνδυνη ομάδα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 

 

Δειτε Επισης

Οι ενδεκάδες ΑΠΟΕΛ και Πάφου για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Οι ενδεκάδες Οθέλλου και Απόλλωνα για τον αγώνα Κυπέλλου
Στον Άρη μέχρι το 2026 ο Μποάκι
Άνοιξε μέτωπο με την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ-Συγκρίνει την απόφαση για κόκκινη σε Ντράζιτς με φάση της Ομόνοιας
ΑΠΟΕΛ και Πάφος φορτσάρουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Μοιρασμένες οι αποδόσεις στη Fonbet
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup