Οι σκέψεις για ενίσχυση με τη νέα χρονιά στην Ομόνοια

Μπορεί το Ηλίας Πούλλος να άδειασε και οι πλείστοι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας να έφυγαν για ολιγοήμερες διακοπές έτσι ώστε να κάνουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους, αλλά η διοίκηση του τριφυλλιού έχει την προσοχή της στραμμένη στη νέα χρονιά, στην ενίσχυση της ομάδας αλλά και στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. 
 
Την ίδια ώρα που ο Χένινγκ Μπεργκ έχει στο μυαλό του την κρίσιμη αναμέτρηση που ακολουθεί με την ομάδα της Λεμεσού στο Τσίρειο Στάδιο στις 4 Ιανουαρίου, ιδιαίτερες σκέψεις γίνονται και για το μεταγραφικό κομμάτι της ομάδας και τα σημεία που χρήζει ενίσχυσης η Ομόνοια. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο ρεπορτάζ των πρασίνων, φημολογείται ότι υπάρχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που είναι στο στόχαστρο της ομάδας και μάλιστα το μόνο βέβαιο είναι ότι θα υπάρξει ενίσχυση στον άσο με νεαρό πορτιέρε που θα πλαισιώνει τον Φαμπιάνο, και όπως επίσης ένας εξτρέμ ποδοσφαιριστής για την αριστερή πλευρά της Ομόνοιας. 

Μάλιστα, οι πράσινοι φαίνεται να επιθυμούν όπως προχωρήσουν γρήγορα τις διεργασίες στο μεταγραφικό κομμάτι, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι από νωρίς στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τη νέα σεζόν. 

Αναμένεται επίσης, με την κάθοδο των νέων αποκτημάτων στους πράσινους να υπάρξουν και αποχωρήσεις από το ρόστερ του τριφυλλιού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»