Η πρώτιστη ανάγκη και οι... φευγάτοι στην Ανόρθωση
09:43 - 26 Δεκεμβρίου 2019

Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης επιστρέφουν αύριο (27/12) στις προπονήσεις μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά η δουλειά του Τιμούρ Κετσπάγια και των συνεργατών του για την μεταγραφική ενίσχυση δεν σταματά (σχεδόν) ποτέ.
Ο Γεωργιανός τεχνικός της ομάδας της Αμμοχώστου έχει θέσει ως πρώτιστο του στόχο την απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου για τον χώρο του κέντρου, Στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας, φιγουράρει το όνομα του Ντένις Πόποβιτς, με την περίπτωση απόκτησης του μέσου της Ζυρίχης να έχει αρκετές δυσκολίες. Πάντως, υπάρχουν και άλλα ονόματα στη λίστα για πλήρωση του κενού στη συγκεκριμένη θέση.
Επιπρόσθετα, στην Ανόρθωση δεν είναι αρνητικοί στην απόκτηση ενός ακόμα ακραίου επιθετικού. Για να γίνει αυτόν εφικτό, τότε θα πρέπει να αποχωρήσει άκόμα ένας ποδοσφαιριστής από το ρόστερ. Τα ονόματα των Μπεράτ Σαντίκ και Θεόδωρου Βασιλακάκη είναι υποψήφια για να αποχαιρετήσουν πρόωρα το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να προσφέρουν τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής και αν βρεθούν ενδιαφερόμενοι, τότε στην Ανόρθωση δεν θα διστάσουν να τους παραχωρήσουν.
Δεδομένο είναι και το ψάξιμο για ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών και αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση, τότε θα προχωρήσουν και οι διαδικασίες για την ένταξη τους στο ρόστερ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: