Η πρώτιστη ανάγκη και οι... φευγάτοι στην Ανόρθωση

Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης επιστρέφουν αύριο (27/12) στις προπονήσεις μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά η δουλειά του Τιμούρ Κετσπάγια και των συνεργατών του για την μεταγραφική ενίσχυση δεν σταματά (σχεδόν) ποτέ.
 
Ο Γεωργιανός τεχνικός της ομάδας της Αμμοχώστου έχει θέσει ως πρώτιστο του στόχο την απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου για τον χώρο του κέντρου, Στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας, φιγουράρει το όνομα του Ντένις Πόποβιτς, με την περίπτωση απόκτησης του μέσου της Ζυρίχης να έχει αρκετές δυσκολίες. Πάντως, υπάρχουν και άλλα ονόματα στη λίστα για πλήρωση του κενού στη συγκεκριμένη θέση.
 
Επιπρόσθετα, στην Ανόρθωση δεν είναι αρνητικοί στην απόκτηση ενός ακόμα ακραίου επιθετικού. Για να γίνει αυτόν εφικτό, τότε θα πρέπει να αποχωρήσει άκόμα ένας ποδοσφαιριστής από το ρόστερ. Τα ονόματα των Μπεράτ Σαντίκ και Θεόδωρου Βασιλακάκη είναι υποψήφια για να αποχαιρετήσουν πρόωρα το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να προσφέρουν τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής και αν βρεθούν ενδιαφερόμενοι, τότε στην Ανόρθωση δεν θα διστάσουν να τους παραχωρήσουν.
 
Δεδομένο είναι και το ψάξιμο για ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών και αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση, τότε θα προχωρήσουν και οι διαδικασίες για την ένταξη τους στο ρόστερ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
«Καταφέραμε να αποκτήσουμε αυτό που πιστεύω ότι αξίζαμε»-Η πρώτη αντίδραση του Καρσέδο
Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Στέλιος Κυριακίδης για την πρωταθλήτρια Πάφο (pics)
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)
Το ταξίδι στα αστέρια του Champions League για την Πάφο-Τα πιθανά έσοδα
Κέρδισε τον Απόλλωνα και παρέμεινε στο κυνήγι της ΑΕΚ η Ομόνοια
ΒΙΝΤΕΟ: Το τρελό πάρτι στο Στέλιος Κυριακίδης μετά το τελευταίο σφύριγμα και την κατάκτηση του τίτλου
Έγραψε ιστορία η Πάφος-Συνέτριψε τον Άρη και στέφθηκε πρωταθλήτρια 2024-2025
Παρέσυρε το ΑΠΟΕΛ και κράτησε την τρίτη θέση η ΑΕΚ
ΒΙΝΤΕΟ: Το ψαλιδάκι του Ζάιρο που έδωσε το έναυσμα για προεόρτια τίτλου στο Παφιακό