Το καρφί του Πετεβίνου για συλλήψεις Ομονοιατών με φόντο το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ το 2017

Πριν από λίγες ώρες Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες και στους τέσσερις οπαδούς που καταζητούνταν, 38, 21, 15 και 16 ετών, σε σχέση με τα παρατράγουδα που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (2/4) στο ντέρμπι μεταξύ της Ομόνοια και του ΑΠΟΕΛ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Χειροπέδες και σε δύο ανήλικους για τα παρατράγουδα στο ΓΣΠ
 
Σχολιάζοντας τις συλλήψεις με καυστικό τρόπο, ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, έριξε το καρφί του για την κάρτα φιλάθλου. 
 
Σε ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νεκτάριος Πετεβίνος αναφέρει «δυο συλλήψεις για άτομα που έριχναν χάρτινα ποτήρια έγιναν δυνατές λόγω του CCTV του ΓΣΠ. Καλά πιο παλιά πως γίνονταν οι συλλήψεις? Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Ανακοίνωση Αστυνομίας 06/02/2017 σε ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ. Τι άλλαξε τώρα?».
 
Η ανάρτηση:
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Με 2-1 επικράτησε ο Εθνικός Άχνας της Καρμιώτισσας
Γερμανός στο «αιώνιο», ξένοι ρεφ στα ματς του πρώτου ομίλου
Σε συζητήσεις με Άραβα επιχειρηματία η Ανόρθωση-Αναμένονται εξελίξεις
Γιάνσον: «Δεν πληρώθηκα ακόμη, σ' εξέλιξη η νομική διαδικασία...»
Καταγγελίες για άνιση μεταχείριση ποδοσφαιριστριών-Έρευνα της Επιτρόπου Διοικήσεως
Συζητήσεις ΑΠΟΕΛ και Γαλανόπουλου για ανανέωση της συνεργασίας τους
Μέτρα ασφαλείας Αστυνομίας για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια
Μοιρασμένες οι αποδόσεις στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Futsal ενόψει του αγώνα με την Ουκρανία
Απογοητευμένος ο Φασουλιώτης για τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ-«Ακούμε πολλά, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε»