Στο σκαμνί αθλητικός παράγοντας-Τον καίνε οι πληροφορίες της Αστυνομίας

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται αθλητικός παράγοντας στη Λεμεσό, ο οποίος αναγκαστικά απέχει από τα καθήκοντα του καθώς συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση για μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. 

Πρόκειται για υπεύθυνο πετοσφαιρικού τμήματος ομάδας στη Λεμεσό που διαδέχθηκε τον προηγούμενο υπεύθυνο πριν από κάποιους μήνες, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της 22ης Ιανουαρίου καθώς παρέλαβε πακέτα που περιείχαν δέκα κιλά κάνναβης. 

Ωστόσο τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο άλλης ευρωπαϊκής χώρας και είχαν προορισμό την Κύπρο. Σε συνεννόηση με τις κυπριακές αρχές, έγινε ελεγχόμενη παράδοσή τους και αφού αντικαταστάθηκαν από ομοιώματα, παραδόθηκαν σε εταιρεία μεταφορών που τα εισήγαγε για λογαριασμό της εταιρείας του 39χρονου αθλητικού παράγοντα.
 
Ακολούθως, τα δέματα μεταφέρθηκαν στα γραφεία της εταιρείας του 39χρονου και τότε επενέβησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ όπου του φόρεσαν χειροπέδες. Ωστόσο ανακρινόμενος ο ύποπτος αρνείται ανάμειξη στην υπόθεση, ενώ επιμένει στον ισχυρισμό του, ότι δηλαδή παρέλαβε τα δέματα για λογαριασμό άγνωστου του προσώπου.

Επίσης από τη μελέτη των πρώτων τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, προκύπτει ότι ο 39χρονος υπέπεσε σε σοβαρές αντιφάσεις στις δυο ανακριτικές καταθέσεις που του λήφθηκαν.
 
Όπως ακούστηκε και ενώπιον Δικαστηρίου, η Αστυνομία κατέχει αξιόπιστες πληροφορίες, που φέρουν τον εν λόγω αθλητικό παράγοντα να ασχολείται με την εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην Κύπρο, σε συνεργασία με άλλα πρόσωπα.
  
Ο 39χρονος παραμένει υπό οκταήμερη κράτηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μετά το τέλος των εξετάσεων αναμένεται να καταχωρηθεί υπόθεση ενώπιον του υπόπτου.

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Οι οδηγίες της βρετανικής αστυνομίας προς τους οπαδούς την Άστον Βίλα
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ