Ανέκοψε την πορεία του Μάρκου στο Ντουμπάι ο Μονφίς

O Gael Monfils έφτασε τις 7 διαδοχικές νίκες στο tour, καθώς απέκλεισε από το Dubai Tennis Championships και τον Μάρκο Παγδατή, παρά την καλή εμφάνιση του Κύπριου τενίστα.

Ο Παγδατής είχε μερικά πολύ καλά διαστήματα στο παιχνίδι, όποτε όμως γινόταν απειλητικός ο Monfils ανέβαζε την απόδοσή του σημαντικά και έπαιρνε αυτό που ήθελε, με αποτέλεσμα να φτάσει χωρίς προβλήματα στη νίκη, με 6-3, 6-2.

Στο 1ο σετ ο Κύπριος τενίστας είχε κάνει πρώτος break και είχε προηγηθεί με 3-2. Η απάντηση του Monfils ήταν άμεση και εμφατική, αφού κέρδισε τα 4 επόμενα games, έκανε 2 συνεχόμενα break και κατέκτησε το σετ με 6-3.

Στο 2ο σετ ο Μάρκος ήταν μπροστά με 1-2, 15-40 και λίγο έλειψε να προηγηθεί και πάλι πρώτος με break, αλλά ο Monfils έκανε το ίδιο με το 1ο σετ, όταν βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Αρχικά κράτησε το σερβίς του για το 2-2 και στη συνέχεια πήρε και το break, για το 3-2.

Στο 6ο game ο Παγδατής έχασε νέες διαδοχικές ευκαιρίες για break και ο Γάλλος κράτησε το σερβίς του από το 15-40, για το 4-2. Με 40-15 προηγήθηκε ο Κύπριος και στο επόμενο game, στο οποίο είχε το σερβίς, δεν το πήρε όμως ούτε αυτό. Με δεύτερο συνεχόμενο break, o Monfils έκανε το 5-2 και στο 8ο game σέρβιρε επιτυχώς για την πρόκριση στα προημιτελικά του Ντουμπάι.

Ήταν η 7η διαδοχική νίκη για τον Monfils, που πριν 2 εβδομάδες είχε αναδειχθεί πρωταθλητής στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Επίσης έφτασε τις 4 νίκες με αντίπαλο τον Παγδατή, σε 5 συναντήσεις.

Στα προημιτελικά ο Monfils θα αντιμετωπίσει τον Ricardas Berankis, που συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία από τα προκριματικά. Σήμερα, ο Λιθουανός απέκλεισε και τον Denis Kudla, με 6-4, 6-1, για να μπει στον σημαντικότερο προημιτελικό του από το καλοκαίρι του 2015 και το Citi Open της Ουάσινγκτον.

Πηγή: Tennisnews.gr

Δειτε Επισης

O Λεχέτσκα έβαλε «stop» στον Ναδάλ στη Μαδρίτη
Νίκη με ανατροπή για τον Κεραυνό επί της Ανόρθωσης
«Ήταν δύσκολη ήττα για εμάς, να ανασυγκροτηθούμε και να κερδίσουμε αύριο»
Νέα τεράστια επένδυση από τους Τούρκους-Πότε θα επιστρέψει η Formula 1 στην Κωνσταντινούπολη
«Δεν μπορούμε να αφήνουμε τους διαιτητές να καθορίζουν το παιχνίδι, πρέπει να το κάνουμε εμείς»
Έξαλλος ο Μπαρτώκας μετά το φινάλε του Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα, είχε επεισόδιο με τον Σάδα (vid)
Άλωσαν τη Νέα Υόρκη και μένουν «ζωντανοί» οι Σίξερς
Ο Λεμπρόν Τζέιμς ενεργοποίησε την «βόμβα»-Ελεύθερος για μεταγραφή και περιμένει τον… γιο του
Ζωντανοί οι Μπακς παρά τις απουσίες Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, λύγησαν τους Πέισερς
Ηττήθηκε 82-80 σε νεκρό χρόνο στην παράταση από την Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός