«Στην Ομόνοια σκέφτηκαν ότι η σεζόν τέλειωσε από τον... Οκτώβριο»

Την αποδέσμευση του Χουάν Κάρλος Ολίβα (σ.σ. μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα με 1-0 την έκτη αγωνιστική) ακολούθησαν δημοσιεύματα που έφερναν τον Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν ως πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας.

Ο 53χρονος Νορβηγός, ο οποίος την περασμένη τετραετία είχε θητεύσει στον πάγκο της Ρόσενμποργκ, αποκάλυψε μάλιστα ότι είχε φτάσει μια… ανάσα από την επισημοποίηση της συμφωνίας με τους «πρασίνους».

«Ήμουν προετοιμασμένος να πάω στην Κύπρο. Αλλά εκεί η προοπτική συνεργασίας κατέρρευσε σε μια βραδιά», δήλωσε ο Ίνγκεμπριγκτσεν στην ιστοσελίδα της πατρίδας του VG. «Έπεσα για ύπνο με την πρόθεση να πάρω το αεροπλάνο για Κύπρο το επόμενο πρωί στις επτά. Αλλά μετά κάτι συνέβη. Ήταν να υπογράψω συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο, το είχαμε συζητήσει και συμφωνήσει, αλλά η ομάδα γνώρισε μια ήττα και οι διοικούντες της σκέφτηκαν ότι η σεζόν ήταν τελειωμένη ούτως ή άλλως. Έτσι προσέλαβαν έναν προπονητή με πεντάμηνο συμβόλαιο».

Κατά τον Νορβηγό, συνεπώς, η εντός έδρας ήττα από την Πάφο (2-4), στο πρώτο παιχνίδι του Άνχελ Γκόμεθ ως υπηρεσιακού προπονητή, ώθησε τη διοίκηση της Ομόνοιας να θεωρήσει χαμένη τη σεζόν ήδη από την έβδομη αγωνιστική.

Η πραγματικότητα πάντως είναι ότι το «τριφύλλι» αναθεώρησε μεν για τη συμφωνία με τον 53χρονο, ωστόσο ο διάδοχος του Ολίβα, Γιάννης Αναστασίου, δεν υπέγραψε για πέντε μήνες, αλλά μέχρι το καλοκαίρι του 2020, πήρε δηλαδή το συμβόλαιο που ήθελε και ο Ίνγκεμπριγκτσεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Με συνθήματα και γεμάτοι σιγουριά ετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι οι οπαδοί ΑΕΚ και Πάφου
Και τώρα οι δυο τους με φόντο το Κύπελλο-Η ιστορία με τους 81 τελικούς του θεσμού
Νέες βολές ΠΑΣΠ κατά ΚΟΠ-«Υποτιμά τις ποδοσφαιρίστριες και τους ποδοσφαιριστές»
Κυπριακό σενάριο για Φακούντο Γκαρσία
Σφύριξε τέλος στην αγωνία για τα κριτήρια η ΚΟΠ-Πράσινο φως σε όλους από την Επιτροπή
Μπεργκ για τελικό-«Καλύτερη ομάδα στην Κύπρο η Πάφος, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»
Καρσέδο: Tο κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο γιατί έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία με το νταμπλ
Καμιά απάντηση από το κράτος στο Τμήμα Κριτηρίων της ΚΟΠ-«Υποχρεωμένοι να λάβουμε απόφαση σήμερα»
Απαντά στον ΠΑΣΠ η ΚΟΠ-«Για άλλη μια φορά, εκμεταλλεύεται ποδοσφαιρίστριες και ποδοσφαιριστές»
Η τοποθέτηση της Πάφου για τις οφειλές των ομάδων-«Παραπλανητικά άρθρα, θα πληρώσουμε όλο το ποσό»