«Στην Ομόνοια σκέφτηκαν ότι η σεζόν τέλειωσε από τον... Οκτώβριο»

Την αποδέσμευση του Χουάν Κάρλος Ολίβα (σ.σ. μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα με 1-0 την έκτη αγωνιστική) ακολούθησαν δημοσιεύματα που έφερναν τον Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν ως πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας.

Ο 53χρονος Νορβηγός, ο οποίος την περασμένη τετραετία είχε θητεύσει στον πάγκο της Ρόσενμποργκ, αποκάλυψε μάλιστα ότι είχε φτάσει μια… ανάσα από την επισημοποίηση της συμφωνίας με τους «πρασίνους».

«Ήμουν προετοιμασμένος να πάω στην Κύπρο. Αλλά εκεί η προοπτική συνεργασίας κατέρρευσε σε μια βραδιά», δήλωσε ο Ίνγκεμπριγκτσεν στην ιστοσελίδα της πατρίδας του VG. «Έπεσα για ύπνο με την πρόθεση να πάρω το αεροπλάνο για Κύπρο το επόμενο πρωί στις επτά. Αλλά μετά κάτι συνέβη. Ήταν να υπογράψω συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο, το είχαμε συζητήσει και συμφωνήσει, αλλά η ομάδα γνώρισε μια ήττα και οι διοικούντες της σκέφτηκαν ότι η σεζόν ήταν τελειωμένη ούτως ή άλλως. Έτσι προσέλαβαν έναν προπονητή με πεντάμηνο συμβόλαιο».

Κατά τον Νορβηγό, συνεπώς, η εντός έδρας ήττα από την Πάφο (2-4), στο πρώτο παιχνίδι του Άνχελ Γκόμεθ ως υπηρεσιακού προπονητή, ώθησε τη διοίκηση της Ομόνοιας να θεωρήσει χαμένη τη σεζόν ήδη από την έβδομη αγωνιστική.

Η πραγματικότητα πάντως είναι ότι το «τριφύλλι» αναθεώρησε μεν για τη συμφωνία με τον 53χρονο, ωστόσο ο διάδοχος του Ολίβα, Γιάννης Αναστασίου, δεν υπέγραψε για πέντε μήνες, αλλά μέχρι το καλοκαίρι του 2020, πήρε δηλαδή το συμβόλαιο που ήθελε και ο Ίνγκεμπριγκτσεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές
Σφράγισε την παραμονή της η Καρμιώτισσα, στη δεύτερη κατηγορία η Δόξα
Οριστικά στη Β’ κατηγορία η Δόξα μετά και τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής
Νίκη γοήτρου για τον Οθέλλο κόντρα στην ΑΕΖ
Πλήρες sold out μέσα σε επτά ώρες έκαναν οι ΑΠΟΕΛίστες για τον τελικό του πρωταθλήματος