ΒΙΝΤΕΟ: Κλωτσίδια και «μπουκέτα» σε αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου!

Όποιος πίστευε ότι οι βιαιοπραγίες και το ξύλο είναι αποκλειστικό προνόμιο των ανδρών στο χώρο του ποδοσφαίρου, ήλθε το πλήρωμα του χρόνου να αναθεωρήσει. Οι γυναίκες, και μάλιστα από ιδιαίτερα νεαρή ηλικία, απέδειξαν ότι δεν έχουν να ζηλέψουν το παραμικρό, όταν παρεκτρέπονται.

Η απόδειξη κατατέθηκε στον πρόσφατο προκριματικό αγώνα των εθνικών ομάδων U17 της Ελβετίας και της Ρωσίας, στον οποίο δύο παίκτριες ήλθαν σε σύρραξη, το σκηνικό... χόντρυνε και αμφότερες αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα.

Μολονότι ο αγώνας δεν ήταν μεγάλου βαθμολογικού ενδιαφέροντος, καθώς και οι δύο ομάδες διατηρούν μικρές πιθανότητες πρόκρισης στην τελική φάση, τα νεύρα ήταν τεντωμένα στη Σερβία. Λίγο μετά την ανάπαυλα, στην οποία η Ελβετία πήγε προηγούμενη 2-0, ήλθε η... έκρηξη!

Μετά από ένα αθώο φάουλ η Ρωσία Ζοζέ-Ντιάνα Πάμεν Τσάτο κλότσησε εσκεμμένα από πίσω την αντίπαλό της στο πόδι. Η αντίδραση της Έλλα Λιούστινα ήταν ακαριαία, καθώς γύρισε και ανταπέδωσε με μια μεγαλοπρεπέστατη γροθιά! Ακολούθησαν μερικές «ψιλές», μέχρις ότου με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων απομακρυνθούν τα δύο «κοκόρια».

Η διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε και τις δύο παίκτες, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με νίκη της Ελβετίας 4-2 επί της Ρωσίας και με το πέρας της ο εκπρόσωπος Τύπου της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ελβετίας δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο SRF πως «η παίκτριά μας αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο στην πρόκληση της αντιπάλου. Η παίκτριά μας λυπάται πολύ γι' αυτήν την αντίδραση, απολογήθηκε ήδη στις συμπαίκτριές της και υποσχέθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ξανά».

 

Δειτε Επισης

Σε κίνδυνο το ισπανικό ποδόσφαιρο-Σοβαρή απειλή κυρώσεων από FIFA και UEFA
Θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς ο Νίκο Γουίλιαμς
Νέο σόου Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι-Έβαλε το γκολ της νίκης ο Κατράνης με τη Σολτ Λέικ
Αλλαγή σελίδας στην Πόρτο-Νέος πρόεδρος ο Αντρέ Βίλας Μπόας, τέλος ο Ντα Κόστα μετά από 42 χρόνια
Γερά στο κόλπο για Ευρώπη η Λάτσιο και για… υποβιβασμό η Βερόνα
«Αγκαλιά» με το Champions League η Ατλέτικο Μαδρίτης
Έφυγε με βαθμό από το «Parc de Princes» αναβάλλοντας την στέψη της Παρί η Χάβρη
Καθάρισε την Μπράγκα με τριάρα και... περιμένει η Μπενφίκα
Υποβιβάστηκε η ομάδα των Μανωλά και Πασαλίδη
Κοπεγχάγη-Η συγκινητική ιστορία πίσω από τον παίκτη που δεν γνώριζε κανείς