Ο λόγος που ο Τράττος έδωσε πέναλτι στον ΑΠΟΕΛ και η νίκη Πέτρου επί ντε Βινσέντι

Μεγάλη ευκαιρία για να αλλάξει το 0-0 είχε ο ΑΠΟΕΛ στο 80’ όταν η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα αφού ο Λεόντιος Τράττος υπέδειξε χέρι του Σωκράτη Φυτανίδη.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νατέλ, ο παίκτης της Ένωσης μπροστά από τον Γιώργο Μερκή είχε αρκετά ανοιχτά τα χέρια του και η μπάλα βρήκε στο αριστερό του χέρι, χωρίς όμως να έχει κάποια πρόθεση να κόψει την μπάλα με το χέρι.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα θεωρώντας ότι τα χέρια του ήταν σε αντικανονική θέση.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τόμας ντε Βινσέντι, ο οποίος επέστρεψε στη δράση μετά από περίπου δύο μήνες, με τον τερματοφύλακα της ομάδας του Παραλιμνίου, Κωνσταντίνος Πέτρου, να πέφτει σωστά και να αποκρούει.

Ο πορτιέρε της Ένωσης ήταν ανίκητος μέχρι το 84’, λεπτό στο οποίο οι γαλαζοκίτρινοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μερκή μετά από σέντρα του ντε Βινσέντι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας