«Ρε σαΐνια, έχω συμβόλαιο με τη Δόξα ακόμα ένα χρόνο»

Τις φήμες που τον ήθελαν συμπαρουσιαστή με τη γυναίκα του, Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, σε τηλεοπτική εκπομπή, διαψεύδει κατηγορηματικά ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού. 
 
Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας, επισημαίνει στην ανάρτησή του ότι έχει συμβόλαιο με τη Δόξα για ακόμη ένα χρόνο, κάτι που αφήνει να νοηθεί ότι δεν ασχολείται με οτιδήποτε άλλο. 
 
Αναλυτικά το μήνυμα του Νεκτάριου:
«Ρε σαίνια, εγράψετε την πελλάρα σας 3 μέρες πρίν την Πρωταπριλιά, τουλάχιστον διαψεύσετε την έστω 3 μέρες μετά!!! Δεν έχω καμιά πρόταση για τηλεόραση, έχω συμβόλαιο με τη Δόξα ακόμα ένα χρόνο αν σας βοηθά #fake #news #journalists #AprilFoolDay #not».

 



 

 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας