Μεγάλη ατάκα Αντωνίου: «Μου θυμίζει... Παντζιαρά»!

Η απόδοση του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην ΕΝΠ στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, η αιτία της σπατάλης ευκαιριών, η απουσία του κόσμου και οι δηλώσεις του Πάολο Τραμετσάνι για ντε Βινσέντι και Εφραίμ σχολιάστηκαν από τον Τάκη Αντωνίου σε παρέμβασή του στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ.

Ο παλαίμαχος παίκτης των «γαλαζοκιτρίνων» και πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τους αναφέρθηκε επίσης και στον παίκτη των πρωταθλητών που τον έχει εντυπωσιάσει περισσότερο. Αναλυτικά ο Τάκης Αντωνίου τοποθετήθηκε για...

...την εμφάνιση με την Ένωση: «Η απόδοση της ομάδας ήταν θετική. Είδαμε κάποια πρόοδο σε σχέση με άλλους αγώνες και παρά τις πολλές αλλαγές που έγιναν στην ενδεκάδα. Αυτό δείχνει ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει βάθος και είναι οδηγός για τον προπονητή ότι με κάποιες κινήσεις μπορεί να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας. Από την στιγμή που μια ομάδα παίζει ποδόσφαιρο και δημιουργεί ευκαιρίες, υπήρξε μια αστοχία. Ο ΑΠΟΕΛ έχει παίκτες ικανούς. Δεν έχει τον κλασικό σκόρερ και παίρνει τα γκολ από πάρα πολλούς παίκτες».

...τις επιδόσεις στο ΓΣΠ: «Θα πρέπει να κάνουμε παραδοχή ότι ο λόγος που δεν κερδίζουμε στο ΓΣΠ είναι γιατί λείπει ο κόσμος; Τότε σημαίνει ότι κάπου αλλού έχουμε αποτύχει. Αυτό παίζει κάποιο ρόλο στην εξέλιξη ενός αγώνα. Δέχομαι ότι κερδίσαμε πέρσι το πρωτάθλημα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα με την μεγάλη συνεισφορά του κόσμου. Δεν μπορώ να πω ότι δεν κερδίζω στην έδρα μου επειδή απουσιάζει ο κόσμος».

...την απόδοση του Βούρου: «Είναι ο παίκτης που κλέβει την παράσταση. Είναι ένας από τους πιο έξυπνους αμυντικούς που παίζουν στην Κύπρο. Βλέπω στο πρόσωπο του ένα παίκτη που μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα μας. Εκμεταλλεύεται όλα τα στοιχεία και είναι δυνατό όπλο για τον ΑΠΟΕΛ. Κλέβει την παράσταση και με την ωριμότητα του. Ο τρόπος που παίζει μου θυμίζει τον Νίκο Παντζιαρά».

...τις δηλώσεις του Πάολο Τραμετσάνι: «Η αλήθεια είναι ότι δεν τις άκουσα ζωντανά. Για να μπορείς να αξιολογήσεις μια δήλωση πρέπει να την ακούσεις. Σίγουρα ο προπονητής κάνει τις δηλώσεις που βοηθούν την ομάδα και τους παίκτες του. Για τον Ντε Βινσέντι ήταν προσπάθεια του να τον ανεβάσει. Είναι σπουδαίος παίκτης και έλειψε από την ομάδα μας το τελευταίο διάστημα. Στο μεγάλο σερί ήταν ένας από τους στυλοβάτες. Για τον Εφραίμ δεν γνωρίζω πως το είπε, αλλά δεν μπορώ να μιλώ.

Είναι σπουδαίος παίκτης ο Ντε Βινσέντι. Είναι ευτύχημα που ήταν στην ομάδα μας και σημαντικός για τον ΑΠΟΕΛ. Είναι σε μια ηλικία που μπορεί να προσφέρει πολλά. Μπορεί ακόμα και φέτος να βοηθήσει να κερδίσει το ΑΠΟΕΛ το πρωτάθλημα. Όσοι εργάζονται στην ομάδα οφείλουν να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητες που έχει ο παίκτης προς όφελος της ομάδας.

Δεν είναι τυχαίος παίκτης ο Εφραίμ. Δεν στέκεται σε κάτι που προηγήθηκε ο προπονητής. Έρχεται μετά και ανταμείβει τους παίκτες. Αυτό έγινε με Σόουζα και Ντε Βινσέντι. Ελπίζω γίνει και με τον Εφραίμ. Δεν θα τρέχουμε πίσω από ένα παίκτη, αλλά αν είναι ο Εφραίμ πρέπει να δοκιμάσουμε και τις εναλλακτικές για να τον ανεβάσουμε. Ο κάθε παίκτης τυγχάνει ιδιαίτερου χειρισμού. Αλλιώς θα διαχειριστείς ένα πολύ καλό παίκτη και αλλιώς ένα μέτριο παίκτη. Αν πιστεύει ότι ο Εφραίμ έχει τις δυνατότητες θα πρέπει να βρει τον τρόπο να τον ανεβάσει».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗ​​​​​Σ​:

Δειτε Επισης

Με το Σάκη Ρουβά ξεσηκώνει την πόλη η Πάφος FC-Στο Στέλιος Κυριακίδης η φιέστα του πρωταθλήματος
Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
«Είμαστε άψογοι στην οικονομική διαχείριση, δεν χρωστούμε σε τρίτους και η ομάδα μας αποτελεί πόλο έλξης»
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης
Αποχωρεί από την Ομόνοια Αραδίππου και μετακομίζει στο Δασάκι ο Μαρτίνς
Νεοφυτίδης: Στο πίσω μέρος του μυαλού μου η προεδρία της ΚΟΠ
ΒΙΝΤΕΟ: Πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ΑΙΚ ο Κακουλλής
Μοίρασε πρόστιμα ο Αθλητικός Δικαστής-Ποινή και στον Παπασταύρου
Ανακοίνωσε τα πακέτα για τον τελικό η ΑΕΚ-Πότε αρχίζει η προπώληση
Η άποψη του Νεόφυτου Λάρκου για την Ομόνοια, τι είπε για Πάφο και τελικό κυπέλλου