Χρέος όλων... το καθαρό ποδόσφαιρο (ανακοίνωση)

Συμπαραστάτες ως προς την εξυγίανση του ποδοσφαίρου δηλώνουν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και στην ανακοίνωση που εξέδωσαν απόψε (09/04) τονίζουν ότι ουδεμία σχέση έχει η ένσταση για το ματς με τον Οθέλλο και η απόφαση της Ομοσπονδίας για αναβολή του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ θα ήθελε να ενημερώσει όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου ότι η όποια απόφαση έχει παρθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Κ.Ο.Π είναι απόλυτα σεβαστή και μας βρίσκει συμπαραστάτες στον αγώνα για εξυγίανση και καθαρό ποδόσφαιρο, όπου είναι χρέος όλων.

Μετά από επικοινωνία του Σωματείου μας με την Ομοσπονδία, ξεκαθαρίζουμε το θολό τοπίο που δημιούργησαν κάποιοι γνωστοί- άγνωστοι και τονίζουμε ότι ουδεμία σχέση έχει η ένσταση που κατάθεσε η ομάδα μας σήμερα με την απόφαση αναβολής του πρωταθλήματος της Κ.Ο.Π. Όπου είναι δικαίωμα μας να διαφυλάξουμε το έννομο συμφέρον του Σωματείου μας.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σεβόμενος την Ιστορία του αλλά και το φίλαθλο κοινό του Νησιού παρακολουθεί τις εξελίξεις και στέκεται αρωγός στη ανασύνταξη του ποδοσφαίρου, προασπίζοντας πάνω από όλα το όνομα του Σωματείου του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

«Ελπίζουμε να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες του Πρόδρομου, διότι εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα»
Ανακοίνωσε τον Λιούμπιτς ο Απόλλωνας
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την αποχώρηση Μεσίνα-Τέλος και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης VAR
Συνεχίζονται οι διεργασίες για την προεδρία της ΚΟΠ-Κατατίθενται οι υποψηφιότητες Λοΐζίδη και Σαββίδη
Ανακοίνωσε την ίδρυση εταιρείας η ΑΕΚ, σε επαφές με τρεις επενδυτές-Εξασφάλισε πέντε εκατ. ο Καραπαάκης
Περνά από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Σταφυλίδης
Στη Θεσσαλονίκη ο Δώνης για τη μεταγραφή του στον Άρη
Οι αντίπαλοι ΑΕΚ, Άρη και Ομόνοιας στον δεύτερο προκριματικό του Conference League
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Με την Maccabi Tel-Aviv αρχίζει το ταξίδι για τα αστέρια η Πάφος Fc