Πρώτο φαβορί ο Σάρι για την Γιουβέντους!

Το διαζύγιο της Γιουβέντους με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ταρακούνησε για τα καλά τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αφού η «Μεγάλη Κυρία» αποφάσισε ότι δεν μπορεί να δώσει την μακρόχρονη εμπιστοσύνη που ζήτησε ο Ιταλός τεχνικός για να μείνει στο τιμόνι του συλλόγου.

Το διαζύγιο της Γιουβέντους με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ταρακούνησε για τα καλά τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αφού η «Μεγάλη Κυρία» αποφάσισε ότι δεν μπορεί να δώσει την μακρόχρονη εμπιστοσύνη που ζήτησε ο Ιταλός τεχνικός για να μείνει στο τιμόνι του συλλόγου.

Η Γιουβέντους ψάχνει ήδη την διάδοχη κατάσταση, όμως έχει εισπράξει ήδη αρκετές αρνήσεις. Σύμφωνα με τα ιταλικά Μ.Μ.Ε. τόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν, όσο και οι Πεπ Γκουαρντιόλα και Ντιντιέ Ντεσάν έδωσαν αρνητικές απαντήσεις στις κρούσεις που τους έγιναν.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν έκλεισε την πόρτα, όμως οι οικονομικές του απαιτήσεις κρίνονται υπέρογκες, οι επιλογές των Σιμόνε Ιντσάγκι και Σίνισα Μιχάιλοβιτς «κάηκαν» νωρίς, κάτι που σημαίνει ότι νούμερο ένα στην λίστα της Γιουβέντους βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Μαουρίτσιο Σάρι!

Ο τεχνικός της Τσέλσι που έχει μπροστά έναν τελικό Europa League, δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά στους μπλε και αυτή τη στιγμή είναι η βασική επιλογή για την Γιουβέντους, που λόγω Κριστιάνο Ρονάλντο ρίχνει και κλεφτές ματιές προς την πορτογαλική αγορά.

Πηγή:sdna.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τραγωδία στην Αλγερία-Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε ποδοσφαιρικό αγώνα
«Ο Βιετέσκα επιστρέφει στην Καλιάρι, αβέβαιο το μέλλον του στη Σαρδηνία»
«Φαινόταν πολύ μεθυσμένος»-Ο Άντι Κάρολ αναστάτωσε τη Μύκονο με καβγά και ζημιές
«Δεν θα αλλάξει η σεζόν της Σίτι αν κατακτήσει το Μουντιάλ Συλλόγων»
Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Όσιμεν-«Ζούσα δίπλα σε μία χωματερή, από εκεί έπαιρνα ρούχα και φαγητό»
Το Κουρασάο ξέρανε στο 94’ τον Καναδά και έμεινε ζωντανό για πρόκριση
Μία ανάσα από την πρόκριση στα νοκ-άουτ η Φλουμιμένσε, μετά από την τεσσάρα επί της Ουλσάν
Έμειναν στο μηδέν Ρίβερ και Μοντερέι, χαμένη ευκαιρία για τους Αργεντινούς να κλειδώσουν την πρόκριση
Στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2030 ο Βινίσιους
Μυθική ανατροπή και επιστροφή στη La Liga μετά από 24 χρόνια για την Οβιέδο