Ξεκάθαρη τοποθέτηση Παπασταύρου για Μακάρειο και τη συμφωνία με Primetel

Το χρονικό στις περιπτώσεις που αφορούν τα τηλεοπτικά και το γηπεδικό κλήθηκε να σχολιάσει μετά από ερώτηση ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου.

Εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία του για κλείσιμο της συμφωνίας έτσι ώστε να παραμείνουν οι πράσινοι στη Λευκωσία και να βελτιώσουν τη συμφωνία τους με την Primetel.

Οι δηλώσεις του:

Για το τηλεοπτικό και το γηπεδικό: «Πρέπει να σας δώσω τα ιστορικά. Πώς ξεκίνησε το συμβόλαιο με την Ομόνοια με την Primetel. Ανανεώθηκε το συμβόλαιο για άλλα πέντε χρόνια και ήταν πολύ μονόπλευρο κατά την άποψή μου. Όταν μιλάς για τηλεοπτικά δεδομένα και θα πρέπει να πληρώνονται τα ίδια με τις πιο μεγάλες ομάδες. Αυτό που υπάρχει τώρα δεν δείχνει τη δύναμη για τον κόσμο της Ομόνοιας. Μιλήσαμε με την Primetel γι’ αυτό το θέμα. Είχαμε κάποιες συναντήσεις. Ελπίζω ότι στο τέλος θα βρούμε κάποια λύση για να συνεχίσουμε και να μείνουμε στην Primetel.Όπως είπα η υπόθεση είναι σ τα δικαστήρια και αυτά παίρνουν χρόνο. Πρόθεση είναι να τα βρούμε, ελπίζουμε να βρούμε μια λύση. Έχει ένα χρόνο που συζητάμε δεν ξέρω αν έπρεπε να κάνουμε κάτι άλλο. Συζητούσαμε για ένα χρόνο με το Μακάρειο, δεν μπορέσαμε να βρούμε μια λύση, θέλουμε να μείνουμε στη Λευκωσία. Οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο για να παίζουμε στο Μακάρειο για το 2019-2020. Οι διαδικασίες θα τελειώσουν πολύ σύντομα και θα έχουμε την απόφαση σε ποιο γήπεδο θα είμαστε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης
Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»
Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας