«Όλοι θα πουν ήταν εξαιρετικό πάνω σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, αλλά...»

Την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, την πιο δύσκολη φάση αλλά και το καλύτερο κομμάτι της σεζόν σχολίασε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Πάφος FC, Zέλικο Κόπιτς, στην επίσημη κάμερα της ομάδας. 
 
«Ήρθα εδώ με τους συνεργάτες μου, σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα. Πήραμε ένα βαθμό σε πέντε παιχνίδια, μετά αρχίσαμε να αποδίδουμε καλύτερα, αλλά τον Γενάρη μας αφαιρέθηκαν επτά βαθμοί και ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου και το προσωπικό. Ήταν εκπληκτικοί. Κάναμε εξαιρετικές νίκες, με ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Ομόνοια, στην έδρα μας με τον Απόλλωνα κάναμε καλό παιχνίδι. Ελπίζω να είναι ευχαριστημένοι οι φίλαθλοι μας με την προσπάθειά μας. Κατά την διάρκεια της σεζόν και των δύσκολων στιγμών, όλοι δουλέψαμε σκληρά. Αξίζαμε να είχαμε 45 βαθμούς. Χάσαμε την πρόκριση στο κύπελλο για ένα πέναλτι, όμως όπως είπα είμαι πολύ ικανοποιημένος με όλους».
 
Για την πιο δύσκολη φάση σε όλη τη σεζόν;
«Το -7 χωρίς αμφιβολία. Δουλέψαμε σκληρά για αποφυγή της ζώνης υποβιβασμού, λόγω της κακής αρχής, και όταν φαινόταν να το καταφέρνουμε αυτό, ήμασταν ξανά στην τελευταία θέση με δύσκολα ματς μπροστά μας και φυσικό είναι οι παίκτες να σκέφτονται και να ανησυχούν για τα πάντα, ότι όλοι και όλα είναι εναντίον μας και σε αυτό το επίπεδο χρειαζόμασταν πνευματική σταθερότητα και σωστή συμπεριφορά και θετικότητα. Και σίγουρα αυτό ήταν και πολύ δύσκολο για μένα ως προπονητής μάλλον το πιο δύσκολο στην προπονητική μου καριέρα, αλλά όπως είπα είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλους».
 
Για το καλύτερο κομμάτι της σεζόν;
«Ξέρω ότι όλοι θα πουν ότι ήταν εξαιρετικό συναίσθημα η νίκη πάνω στον ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια εκτός, αλλά για εμάς το πιο σημαντικό ήταν να μην χάσουμε το ματς με την Αλκή εκτός, μετά το -7 και μετά το ματς με Δόξα εντός που νικήσαμε 1-0, για μένα αυτά ήταν τα πιο σημαντικά ματς. Ξέρω ότι δεν είχε νικήσει ποτέ την ομάδα του ΑΠΟΕΛ και δεν πήρε βαθμούς εκτός από ΕΝΠ και Αλκή για χρόνια, αλλά για μένα αυτά ήταν τα ματς. Η νίκη στο ΑΠΟΕΛ για μένα ήταν ότι καλύτερο».  
 
Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή:
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας