«Οι ΑΠΟΕΛίστες ξεφτίλισαν τους υπέρμαχους της κάρτας»

Τη δική τους... μάχη έδωσαν χθες (4/5) αρκετοί φίλοι του ΑΠΟΕΛ, βρισκόμενοι εκτός γηπέδου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από τη Νότια κερκίδα του ΓΣΠ.

Μέλη του Παν.Συ.Φι μαζί με άλλους οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων παρακολούθησαν τον αγώνα από τη γιγαντοοθόνη δίνοντας παράλληλα τον παλμό και την ώθηση στους παίκτες της ομάδας.

Οι οργανωμένοι των γαλαζοκιτρίνων εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσής τους την ικανοποίηση για το αποτέλεσμα και την κατάκτηση του τίτλου, δίνοντας ραντεβού την επόμενη εβδομάδα στον εξώστη. 

Η ανακοίνωση:

«Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑ 28Η ΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ. ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΠΟΥ ΕΧΤΕΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ, ΜΙΑ ΜΑΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.

ΟΙ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΕΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΙΤΛΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ. 

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ..... ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΞΩΣΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΕΞΩΣΤΗ, ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»
Θέλει δεύτερο Χάμπο για τον άξονα η Ντιναμό Βουκουρεστίου
Στο ΓΣΠ τον Σεπτέμβριο το Κύπρος-Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026