Νέο χτύπημα της μαφίας: Επίθεση στον διαιτητή Τσαμούρη!

Η μαφία του ελληνικού ποδοσφαίρου δρα ανεξέλεγκτα υπό την πλήρη αδιαφορία του κράτους, που πέντε μήνες μετά την εγκληματική ενέργεια και τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου ακόμα να προβεί σε συλλήψεις και παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Αυτή τη φορά ο… άτυχος διαιτητής ήταν ο Αλέξανδρος Τσαμούρης, ο οποίος στοχοποιήθηκε έντονα σε όλη την χρονιά από την γνωστή... "συμμορία" που λυμαίνεται τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου από μία και μόνο φάση: αυτή με το χέρι του Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, o Πειραιώτης διαιτητής ξυλοκοπήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον Πειραιά από αγνώστους, οι οποίοι μετά την ενέργεια τους αυτή τράπηκαν σε φυγή!

Ευτυχώς, τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Αλέξανδρος Τσαμούρης και προκάλεσαν τον τραυματισμό του δεν ήταν πολύ σοβαρά, με τον Πειραιώτη διαιτητή να ενημερώνει άμεσα τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές και να δίνει κατάθεση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής που ήδη διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ένα ακόμα δηλητηριώδες βέλος στην καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, μία ακόμα επίδειξη... τραμπουκισμού εις βάρος διαιτητή, ένα ακόμα μαφιοζικό χτύπημα.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό
Καταθέτει μήνυση εναντίον του Νέβιλ η Νότιγχαμ
Σειρήνες από MLS για Αλμέιδα
Ο Σίνα επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική Αλβανίας
Τι δήλωσε ο Έμερι για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη
Πώς μπορούν να αλλάξουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια του 2024/25 για την Ελλάδα αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League