Παίκτης του Απόλλωνα προτάθηκε στην Ανόρθωση!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ομάδων μπορεί να μην έχει αρχίσει επίσημα, όμως, παρασκηνιακά γίνονται αρκετές διαβουλεύσεις μεταξύ παραγόντων-προπονητών και εκπροσώπων ποδοσφαιριστών. 
 
Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες είναι και η Ανόρθωση η οποία έχει αρκετά σοβαρά οικονομικά προβλήματα και μάλιστα αυτό έγινε ξεκάθαρο κι επίσημα ότι δηλαδή ο μεγαλομέτοχος, Χρήστος Πουλλαΐδης δεν μπορεί από μόνος του να σώσει την κατάσταση. 

Οι πληροφορίες του Paparazzo αναφέρουν ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός υπό τον Τιμούρ Κετσπάγια δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα και ότι ο Γεωργιανός τεχνικός συνεχίζει τις προσπάθειες, για να «χτίσει» με το καλύτερο δυνατό ρόστερ τη νέα Ανόρθωση.

Ο νέος προπονητής της Ανόρθωσης (αναμένεται ν’ ανακοινωθεί σύντομα) έχει ξεσκονίσει κυριολεκτικά αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και μάλιστα κάποιες από αυτές είναι πολύ κοντά για υπογραφές σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Επίσης, οι πληροφορίες του Paparazzo αναφέρουν ότι αρκετοί μάνατζερ έχουν προτείνει δεκάδες ονόματα ποδοσφαιριστών, όμως, ο Κετσπάγια είναι ιδιαίτερα προσεχτικός στις κινήσεις του, αφού θέλει να έχει ξεκάθαρη εικόνα, για τις δυνατότητες του οποιουδήποτε παίκτη.  

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην «Μεγάλη Κυρία» προτάθηκε και βασικός ποδοσφαιριστής που ανήκει στον Απόλλωνα. Ωστόσο, ακριβώς όπως και σε όλες τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις, εξελίξεις δεν πρόκειται να υπάρξουν, πριν οριστικοποιηθεί η νέα διοίκηση της εταιρείας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή