Βουίζει ο τόπος για Λαφράνς και ΑΠΟΕΛ – Τι απαντά ο ίδιος

Από τους πρώτους μήνες της τρέχουσας σεζόν έχει βουίξει ο τόπος για συμφωνία ανάμεσα σε Κέβιν Λαφράνς και ΑΠΟΕΛ, ενώ το θέμα επαναφέρεται μετά και την βαθμολογική κατάκτηση του πρωταθλήματος των γαλαζοκίτρινων.

Εκκρεμεί, όμως, ο τελικός ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ομάδα της Λευκωσίας και ο διεθνής από την Αϊτή έδωσε τη δική του απάντηση τόσο για τις πιθανότητες για τον τελικό, όσο και για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Goal» υποστήριξε ότι δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Για τα όσα ακούγονται: «Είμαι κι εγώ φίλαθλος και θα θύμωνα αν άκουγα πως θα φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής της ομάδας μου. Θα πρέπει να με καταλάβουν κι εμένα. Θα δούμε τον τελικό και μετά θα αποφασίσω. Να είναι όμως σίγουροι πως, θα τα δώσω όλα και θα βάζω και τα δύο μου πόδια… στη φωτιά»

Για τον τελικό:  «Είναι παιχνίδι φίφτι – φίφτι. Τελευταία είμαστε σε καλή κατάσταση και ο στόχος είναι να πάμε και να το κερδίσουμε. Η προσοχή μας είναι εκεί. Κάναμε καλά παιχνίδια με τον Απόλλωνα και πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι και με μεγάλο κίνητρο».

Για την πορεία της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα: «Θα μπορούσαμε για κάτι παραπάνω, όμως είχαμε και ατυχίες, όπως με τους τραυματισμούς των Τόρες και Μπενίτεθ. Κάναμε και λάθη που μας στοίχισαν, όμως μας αφήνει ικανοποιημένους που εξασφαλίσαμε την συμμετοχή μας στην Ευρώπη. Αν κατακτήσουμε και το κύπελλο θα είναι καλύτερα.

Ήταν ένα δυνατό πρωτάθλημα, με αρκετή ποιότητα και καλούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πως έχει γίνει αρκετά καλή πρόοδος στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και έχουν βοηθήσει σε αυτό οι Ισπανοί και Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές, γενικά οι ξένοι. Υπάρχουν και ομάδες με καλούς Κύπριους ποδοσφαιριστές. Είναι ένα πρόβλημα όμως η αποχή του κόσμου και κάτι πρέπει να γίνει. Ποδόσφαιρο με άδεια γήπεδα δεν γίνεται».

Για τη ζωή στην Κύπρο: «Είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα ζωής και δεν έχω πρόβλημα να μείνω και άλλα χρόνια εδώ. Θέλω να παίξω κάποια ακόμη χρόνια ποδόσφαιρο, αλλά μετά δεν σκέφτομαι κάτι που να έχει σχέση με την προπονητική. Μπορεί όμως να το σκεφτώ για μάνατζερ».

Για τον Ντούσαν Κέρκεζ: «Τώρα ξεκινά την καριέρα του, είναι εργατικός, μελετά και σίγουρα ανεβαίνει. Είναι μεγάλο κεφάλαιο και μας έχει βοηθήσει πολύ».

Για τη θέση που θέλει να αγωνίζεται και αν τον εξιτάρει το γκολ: «Είναι δουλειά του προπονητή να μου πει σε ποια θέση θα αγωνίζομαι. Είμαι αμυντικός αλλά ποιος δεν θέλει να σημειώνει και γκολ. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία το κυνηγώ».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων