«Τρίτο όχι στην Ομόνοια, θέλει Παναθηναϊκό ο Κατελάρης»

Όσο δεν ξεκαθαρίζει το μέλλον του Φάνου Κατελάρη, τόσο θα δίνουν και θα παίρνουν οι φήμες και τα σενάρια. Το πιο πρόσφατο στην ήδη μακρά αλυσίδα παρουσιάστηκε από την ελλαδική ιστοσελίδα sport24, κατά την οποία ο διεθνής άσος έδωσε ακόμη μια αρνητική απάντηση στην Ομόνοια για επέκταση της συνεργασίας τους και διατράνωσε την επιθυμία να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό.

«Η πρώτη απόπειρα του Νίκου Νταμπίζα για να φέρει στον Παναθηναϊκό τον Φάνο Κατελάρη δεν στέφθηκε από επιτυχία. Οι παράγοντες της Ομόνοιας απέρριψαν την πρόταση, ενώ αντίστοιχη απάντηση έδωσαν στην ΑΕΚ Λάρνακας, που εξέφρασε ενδιαφέρον για τον 23χρονο αμυντικό χαφ.

Ο Νταμπίζας διατηρεί τον Κατελάρη στο μπλοκάκι του, αλλά είναι αναγκασμένος να περιμένει να μεταβληθούν οι συνθήκες για την απόκτηση του. Ταυτόχρονα, η διοίκηση της Ομόνοιας προσπάθησε να αξιοποιήσει την… αναμπουμπούλα για να πείσει τον ποδοσφαιριστή να ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει τον Ιούνιο του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Το... περιττό πουλέν του Νταμπίζα κοστίζει πλέον €10.000.000!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, από την Ομόνοια υπήρξε τρίτη προσέγγιση προς την πλευρά του Κατελάρη, με βελτιωμένη προσφορά. Ωστόσο, ο Κατελάρης απάντησε εκ νέου αρνητικά, όπως τις δύο προηγούμενες φορές. Επιπλέον, ο Κύπριος άσος επανέλαβε την επιθυμία του να πάρει μετεγγραφή στον Παναθηναϊκό.

Κατά πόσον αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει τη στάση της Ομόνοιας, είναι άγνωστο. Από την Τετάρτη 12/6 ο Κατελάρης θα αρχίσει τις καλοκαιρινές διακοπές του, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Κύπριο για τα προκριματικά του Euro 2020. Όσο για την πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας, έχει προγραμματιστεί σε τρεις εβδομάδες», αναφέρει το δημοσίευμα του Sport24.

Υπενθυμίζεται πως στην περίπτωση του Κατελάρη η επίσημη Ομόνοια αποκάλυψε πρόσφατα πως έχει απορρίψει τόσο την πρόταση της ΑΕΚ (ύψους €30.000 συν μπόνους επίτευξης στόχων) όσο και την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, η οποία προέβλεπε οικονομικά ανταλλάγματα στο μέλλον και όχι άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έκαναν χαμό στην είσοδο των ομάδων οι οπαδοί-Μεγάλο πάθος για τον τίτλο (vid&pics)
Στο ΓΣΠ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για τον τελικό Κυπέλλου
Διψά για το κύπελλο ο Μπεργκ-«Επιτυχημένη ούτως η άλλως η χρονιά» το μήνυμα Καρσέδο
Πανέτοιμες ΑΕΚ και Πάφος για τον μεγάλο τελικό-Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων
Με συνθήματα και γεμάτοι σιγουριά ετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι οι οπαδοί ΑΕΚ και Πάφου
Και τώρα οι δυο τους με φόντο το Κύπελλο-Η ιστορία με τους 81 τελικούς του θεσμού
Νέες βολές ΠΑΣΠ κατά ΚΟΠ-«Υποτιμά τις ποδοσφαιρίστριες και τους ποδοσφαιριστές»
Κυπριακό σενάριο για Φακούντο Γκαρσία
Σφύριξε τέλος στην αγωνία για τα κριτήρια η ΚΟΠ-Πράσινο φως σε όλους από την Επιτροπή
Μπεργκ για τελικό-«Καλύτερη ομάδα στην Κύπρο η Πάφος, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»