Παρέμβαση Μιχαηλίδη για να βρεθεί λύση μετά τη φυγή… Αλωνεύτη

Συνάντηση ανάμεσα στον ΚΟΑ και τη Δήμαρχο Λακατάμειας πραγματοποιήθηκε με σκοπό να συζητηθεί το τι μέλλει γενέσθαι με το δημοτικό κολυμβητήριο, μετά την αποχώρηση, ύστερα από μία πενταετία, του «Poll bar46» ιδιοκτησίας του Στάθη Αλωνεύτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον ΚΟΑ θα υπάρξει επαφή με όλους τους εμπλεκομένους προκειμένου για τον τρόπο συνεργασίας στη χρήση του κολυμβητηρίου.

«Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Λακατάμειας

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 με τη Δήμαρχο Λακατάμειας Δρ. Φωτούλα Χατζήπαπα.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λακατάμειας και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σχετικά με τη χρήση του. Μετά από ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων αποφασίστηκε όπως με τη συμβολή και του ΚΟΑ, να βρεθούν τρόποι για επίλυση του προβλήματος. ΟΔήμος Λακατάμειας να έρθει σε επαφή με τους εμπλεκόμενους, συμπεριλαμβανομένου και του Ναυτικού Ομίλου Λακατάμειας, για τον τρόπο συνεργασίας τους στη χρήση του κολυμβητηρίου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από πλευράς ΚΟΑ η Γενική Διευθύντρια Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη και οι λειτουργοί Δημήτρης Παρτέλλας, Βάσος Κουτσιούντας, Πάρις Αβρααμίδης και Ανδρέας Μαρκίδης. Από τον Δήμο Λακατάμειας παρόντες ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Άρτεμις Χρίστου, Νίκος Χατζηπέτρου και οι λειτουργοί Πόλυς Πολυδωρίδης και Στέλιος Βασιλοκώστας».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού