Το πικάρισμα στην Ομόνοια, οι λίγες ευκαιρίες στον Απόλλωνα και η νέα πρόκληση

Στη νέα εποχή της Ανόρθωσης ο Τιμούρ Κετσπάγια έκρινε ότι στο πλάνο του χωράει και ο Γιάννης Χατζηβασίλης.
 
Στα 29 του χρόνια ο Κύπριος ποδοσφαιριστής άφησε την Δόξα και υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τους κυανόλευκους, πήρε… την τρίτη ευκαιρία της καριέρας του για να αγωνιστεί σε ομάδα που θέλει να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.
 
Η πρώτη ήταν η Ομόνοια. Πήγε στους πράσινους το καλοκαίρι του 2011 μετά τον Ατρόμητο όμως δεν πήρε τις ευκαιρίες, που και ο ίδιος θα ήθελε, και την επόμενη σεζόν (2012/13) αγωνίστηκε δανεικός στον Άρη.
 
Το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε πεισμωμένος στην ομάδα της Λευκωσίας με τον ίδιο να δηλώνει: «Ήρθα για να αποδείξω τι αξίζω. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα, αυτός ήταν άλλωστε ο στόχος μου. Με σκληρή δουλειά κατάφερα να επιστρέψω και θα δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να είμαι έτοιμος να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες που θα πάρω», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου.

Με δύο μόλις συμμετοχές την περίοδο 2014-15 δεν λες ότι είχε πάρει ευκαιρίες ο Χατζηβασίλης και την επόμενη χρονιά βρέθηκε στον Εθνικό.

Στην Άχνα έμεινε τρία χρόνια και έκανε σπουδαίες εμφανίσεις. Ανάμεσα σε αυτές και παιχνίδια απέναντι στην Ομόνοια, κόντρα στην οποία σκόραρε και δύο τέρματα. Ένα από αυτά το πανηγύρισε έντονα δείχνοντας στο πίσω μέρος της φανέλας του υποδεικνύοντας το όνομά του, βγάζοντας προφανώς πικρία για το γεγονός ότι δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε στην Ομόνοια.
 
Όσα έκανε στον Εθνικό, του άνοιξαν την πόρτα του Απόλλωνα που το καλοκαίρι του 2019 ανακοίνωσε τη διετή συμφωνία με τον Κύπριο επιθετικό. Ούτε στην ομάδα της Λεμεσού, όμως, στέριωσε έχοντας μόνο πέντε συμμετοχές – τέσσερις ως αλλαγή και μία ως βασικός.
 
Το συμβόλαιό του λύθηκε πρόωρα, καθώς στα μισά της συμφωνίας ο Χατζηβασίλης αποτέλεσε παρελθόν από τον Απόλλωνα και το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Δόξα, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων. Στη μία σεζόν στην ομάδα της Κατωκοπιά βρήκε τα πατήματά του και έστρεψε εκ νέου τα βλέμματα πάνω του.


 
Στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου έρχεται η νέα ευκαιρία για την Χατζηβασίλη για να βρεθεί σε μία από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες του νησιού. Η Δόξα παίρνει τα 1000 ευρώ που ήταν ως όρος και δίνει την ελευθέρα του στον παίκτη που πλέον καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε πιο ψηλό επίπεδο. Αυτή τη φορά στην Ανόρθωση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα