Γιατί δεν... κάνει στον Παναθηναϊκό ο ʼλεφ-Ο συσχετισμός με Κατελάρη

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή βρίσκεται ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και της ΑΕΚ Αθηνών, Άλεφ Σαντάνα.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκονται σε επαφή με την ομάδα και τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου, ενώ περιμένουν πιθανή ανανέωση συμβολαίου του με την Μπράγκα, για να τον πάρουν ως δανεικό στον «Αρχάγγελο».
 
Παράλληλα σύμφωνα με χθεσινά (22/6) ελλαδικά δημοσιεύματα, για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε και ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη, κάτι που όπως διαφάνηκε δεν ισχύει τελικά.
 
Ο Ελλαδίτης τεχνικός επιθυμεί ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Βραζιλιάνου σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», γι' αυτό και συνεχίζει να παλεύει για την υπόθεση του Φάνου Κατελάρη.  
 
Το δημοσίευμα του Sport-fm.gr:
«Ο Γιώργος Δώνης έχει εισηγηθεί την απόκτηση τουλάχιστον δύο μέσων, καθώς μετά την αποχώρηση του Κάτσε και καθώς οι Τζανδάρης και Στάικος δεν είναι στα βασικά πλάνα για τη νέα σεζόν, ο Παναθηναϊκός έχει απομείνει με τους Κουρμπέλη και Δώνη για το κέντρο του. 

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο προπονητής της ομάδας θέλει να κινηθεί η ομάδα του για ένα καθαρό «6άρι» και γι’ αυτό συνεχίζει να παλεύει την υπόθεση του Φάνου Κατελάρη, που θα ξεκαθαρίσει ως το τέλος του μήνα. Επίσης, εισήγησή του είναι να αποκτηθεί ένα «8άρι», δηλαδή ένας παίκτης που θα μπορεί να παίζει επιθετική άμυνα αλλά και να βγάζει την ομάδα μπροστά. 

Σε κανένα από τα δύο αυτά προφίλ δεν ταιριάζει ο Άλεφ. Ο Βραζιλιάνος μέσος που φέτος έπαιξε στην ΑΕΚ δανεικός από την Μπράγκα προτάθηκε στους «πράσινους», με τον Νίκο Νταμπίζα να απαντά πως δεν είναι προτεραιότητα στην παρούσα φάση. Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως ο Άλεφ (που μιλάει και με τον ΑΠΟΕΛ) δύσκολα θα αποκτηθεί, καθώς αναζητείται μέσος με άλλα χαρακτηριστικά».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές
Πράξη δεύτερη για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για τα ημιτελικά των πλέι οφ
Σφράγισε την παραμονή της η Καρμιώτισσα, στη δεύτερη κατηγορία η Δόξα
Οριστικά στη Β’ κατηγορία η Δόξα μετά και τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής
Νίκη γοήτρου για τον Οθέλλο κόντρα στην ΑΕΖ
Πλήρες sold out μέσα σε επτά ώρες έκαναν οι ΑΠΟΕΛίστες για τον τελικό του πρωταθλήματος
Έγιναν καπνός τα εισιτήρια από τους ΑΠΟΕΛίστες για τη Νότια μέσα σε δέκα λεπτά
Συγκινεί ο Κατσαβάκης-Σε δημοπρασία η φανέλα του Champions League για την Ανόρθωση