Ζήτησε να βρίσκεται στις προπονήσεις ο Φελτχούιζεν-Επιδιώκει επιστροφή

Από την ημέρα που ο Πιτ Φελτχούιζεν αποχώρησε από την Ομόνοια, τον Ιανουάριο του 2018, παραμένει σε αγωνιστική αδράνεια.
 
Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι να βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη στον Αζ Αλκμαάρ, όμως δεν αγωνίστηκε ούτε ένα λεπτό στην ομάδα της Ολλανδίας.
 
Ούτως ή αλλιώς ο 32χρονος πορτιέρε ήξερε εκ των προτέρων ότι θα έπαιζε το ρόλο του αναπληρωματικού. «Αυτό είναι ένα καλό βήμα.
 
Είναι μεγάλη ομάδα και είχα ένα θετικό συναίσθημα όταν ο Γιον φαν ντεν Μπρομ μου τηλεφώνησε και με ρώτησε αν ήθελα να παίξω το ρόλο του δεύτερου τερματοφύλακα» είχε πει στην παρουσίαση του.
 
Πλέον, ο Ολλανδός τερματοφύλακας, ο οποίος έμεινε γνωστός για τις γκέλες του κατά την παρουσία του στην Ομόνοια, επιδιώκει την επιστροφή σε πλήρη δράση.
 
 
Γι’ αυτό το σκοπό, μετά την αποχώρησή του από την Αζ Αλκμαάρ, όπως σημειώνεται σε ολλανδικά ρεπορτάζ, ο πρώην πορτιέρε της Ομόνοιας ζήτησε να προπονείται με την Βίλεμ μέχρι να βρει το νέο ποδοσφαιρικό του σταθμό.
 
Όπως ξεκαθαρίστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει συμφωνία, αλλά έγινε αποδεκτό το αίτημα του Φελτχούιζεν για να συμμετέχει στις προπονήσεις μέχρι να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.
 
Αν θα είναι η Βίλεμ θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως, στη συγκεκριμένη ομάδα ήδη βρίσκονται δύο τερματοφύλακες που έχουν επιλεχθεί, από τον προπονητή Αντριέ Κόστερ για την προετοιμασία, ως πρώτοι. Είναι οι Τίμον Βελενρέουτερ και ο Μίκαελ Γουντ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Γίνεται Κύπριος ο Φαμπιάνο, λαμβάνει υπηκοότητα-Σημαντικές εξελίξεις για την Εθνική Κύπρου
Conference League-ΑΕΚ: Χωρίς Ελίασον η λίστα για τα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά
Η επίσημη θέση της Πάφου για τον Νταβίντ Λουίζ
Ολοκληρώνεται σύντομα το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ
«Ξεπεράσαμε τα 3500 εισιτήρια διαρκείας, είμαστε σε αναμονή της απόφασης για το εμπάργκο»
Ανακοίνωσε τον 21χρονο αμυντικό Πεδράο η Πάφος
Εξετάζει την περίπτωση Άβιλα για το δεξί άκρο της άμυνας ο ΑΠΟΕΛ
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό-Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Αϊτόρ
Σφράγισε την πρόκριση στο Βελιγράδι η ΑΕΚ-Πρόκριση στα πέναλτι με τρομερό Αλομέροβιτς