Τηλεφώνησε στην Ρεάλ Μαδρίτης για να προτείνει τον Έρικσεν

Σύμφωνα με την "MARCA" τα δεδομένα για το μέλλον του Κρίστιαν Έρικσεν στην Τότεναμέχουν ανατραπεί. Ο ποδοσφαιριστής αρνείται ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους, που εκπνέει το 2020, οπότε οι φιναλίστ του Champions League θέλουν να τον παραχωρήσουν άμεσα, χωρίς να ρισκάρουν να τον χάσουν εντελώς δωρεάν τον Ιανουάριο.

Το ρεπορτάζ των Ισπανών αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντανιέλ Λεβί κάλεσε στο τηλέφωνο τον Αθλητικό Διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, Χοσέ Άνχελ Σάντσες και του πρότεινε τον αρχηγό της εθνικής Δανίας. Μάλιστα, όπως υποστηρίζεται στο ρεπορτάζ, οι απαιτήσεις της ομάδας του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχουν πέσει από τα 150 εκατ. ευρώ στα 70 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι οι Μαδριλένοι δεν έκαναν αποδεκτή την προσφορά των Άγγλων, αφού θα περιμένουν πρώτα να δουν τι θα συμβεί με τις περιπτώσεις των Πολ Πογκμπά και Ντόνι φαν ντε Μπεκ που βρίσκονται ψηλότερα στη λίστα των απερχόμενων πρωταθλητών Ευρώπης.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Ρόμα πιέζεται από το Financial Fair Play
Βινίσιους: Αφαίρεσε τη Ρεάλ από το Instagram του - Οργή από τους φιλάθλους
Ιταλικά ΜΜΕ: «Σειρήνες του ΠΑΟΚ για τον Μακουμπού»
Ο Βιρτς έγινε η ακριβότερη μεταγραφή της Premier League και τρίτη ακριβότερη στην ιστορία
Αρνητική απάντηση στη Μίλαν για τον Μουζακίτη
«Πρόταση του Ολυμπιακού για Σιπιόνι - Δεν ικανοποιήθηκε η Τίγκρε»
Φλαμένγκο–Τσέλσι 3-1: Οι Βραζιλιάνοι σόκαραν τους μπλε σε τρία λεπτά
Καυτός Παυλίδης οδήγησε την Μπενφίκα σε εμφατική εξάρα επί της Όκλαντ Σίτι
Τα μεταγραφικά πάρε-δώσε ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Λεβερκούζεν συνεχίζονται
Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Κέρκεζ από την Μπόρνμουθ η Λίβερπουλ