Ανταλλαγή Στυλιανού και Δημητρίου-Δίνει επιπλέον χρήματα ο Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας ενδιαφέρθηκε για τον Δημήτρη Δημητρίου της Ανόρθωσης, η οποία έβαλε στο στόχαστρο τον Μάριο Στυλιανού ο οποίος δεν έχει θέση στο ρόστερ της ομάδας της Λεμεσού.

Έτσι όλα παίρνουν το δρόμο τους και οι δύο ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν μέρος μίας συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Δημήτρη Δημητρίου θα κλείσει την ομάδα των τερματοφυλάκων του Απόλλωνα, που θα δώσει στην Ανόρθωση τον Μάριο Στυλιανού συν ένα ποσό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, omada.com.cy, η ομάδα της Λεμεσού πέραν από την ανταλλαγή των παικτών, θα δώσει στην «Κυρία» και ένα ποσό της τάξεως των 50.000 ευρώ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»