Η φημολογία για Εφραίμ-Ανόρθωση και η απάντηση του ΑΠΟΕΛ

Από την περσινή χρονιά η επιλογή του Πάολο Τραμετσάνι να μην στηρίζεται στον Γιώργο Εφραίμ ήταν θέμα συζήτησης ανάμεσα στους ΑΠΟΕΛίστες και όχι μόνο.
 
Ο Ιταλός τεχνικός συνεχίζει στην ίδια τακτική, γεγονός που άνοιξε νέο κύκλο αντιδράσεων για τη μη χρησιμοποίηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή στο τελευταίο φιλικό πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις απέναντι στη Δόξα.
 
Όπως ξεκαθαρίστηκε και από επίσημα χείλη, ο Γιώργος Εφραίμ δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά είναι απόφαση καθαρά του Πάολο Τραμετσάνι.
 
Ο παραγκωνισμός του διεθνούς ποδοσφαιριστή, πέραν από το ξεσηκωμό των οπαδών της ομάδας της Λευκωσίας, δημιούργησε και φημολογία για αλλαγή ποδοσφαιρικού στρατοπέδου από τον Γιώργο Εφραίμ.
 
Μάλιστα, οι πιο… προχωρημένοι μιλάνε για αναμονή από πλευράς Ανόρθωσης για τον παίκτη, που αρέσει στον προπονητή της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια.
 
Πάντως, από πλευράς ΑΠΟΕΛ με κάθε ευκαιρία τονίζουν ξεκάθαρα ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του 30χρονου ποδοσφαιριστή.
 
«Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα» απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, ενώ αρκετές φορές ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομος Πετρίδης, επεσήμανε ότι ο Εφραίμ δεν φεύγει από τον ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
«Καταφέραμε να αποκτήσουμε αυτό που πιστεύω ότι αξίζαμε»-Η πρώτη αντίδραση του Καρσέδο
Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Στέλιος Κυριακίδης για την πρωταθλήτρια Πάφο (pics)
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)
Το ταξίδι στα αστέρια του Champions League για την Πάφο-Τα πιθανά έσοδα
Κέρδισε τον Απόλλωνα και παρέμεινε στο κυνήγι της ΑΕΚ η Ομόνοια
ΒΙΝΤΕΟ: Το τρελό πάρτι στο Στέλιος Κυριακίδης μετά το τελευταίο σφύριγμα και την κατάκτηση του τίτλου
Έγραψε ιστορία η Πάφος-Συνέτριψε τον Άρη και στέφθηκε πρωταθλήτρια 2024-2025
Παρέσυρε το ΑΠΟΕΛ και κράτησε την τρίτη θέση η ΑΕΚ
ΒΙΝΤΕΟ: Το ψαλιδάκι του Ζάιρο που έδωσε το έναυσμα για προεόρτια τίτλου στο Παφιακό