Η ιστορία που έχει στο β' προκριματικό γύρο η Σάμροκ Ρόβερς

Με μοναδικό στόχο την ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα και την πρόκριση κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (1/8) ο Απόλλωνας.
 
Οι κυανόλευκοι μπορεί να ηττήθηκαν με 2-1 και να έδειξαν σημάδια κούρασης στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Ιρλανδία, ωστόσο κάτι τέτοιο ήταν πέρα για πέρα αναμενόμενο, αν αναλογιστεί κανείς την εποχή στην οποία βρισκόμαστε.
 
Άλλωστε η Σάμροκ δείχνει απόλυτα έτοιμη από πλευράς αγωνιστικού ρυθμού, αφού μετρά 26 αγώνες στο πρωτάθλημα της χώρας της, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.
 
Οι κυανόλευκοι δέχθηκαν δύο γκολ από στημένες φάσεις - για τα οποία είχε προειδοποιήσει ο Σωφρόνης Αυγουστή - και θα πρέπει να περιορίσουν στον μέγιστο βαθμό τα λάθη αν θέλουν να πάρουν την πρόκριση στο ΓΣΠ.
 
H Σάμροκ Ρόβερς θα αγωνιστεί για τέταρτη φορά στον β' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Στίβεν Μπράντλεϊ μετρά δύο αποκλεισμούς και μια πρόκριση στη φάση αυτή, ενώ η σεζόν 2011-12 μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιστορική, αφού οι Ιρλανδοί μέτρησαν την πρώτη τους παρουσία στους ομίλους της διοργάνωσης, αποκλείοντας στα πλέι οφ την Παρτιζάν (σ.σ. 1-1 στην έδρα τους και νίκη 2-1 στη Σερβία). 
 
Αρχικά, το 2010, τέθηκε αντιμέτωπη με τη Μπνέι Γεχούντα την οποία απέκλεισε με συνολικό σκορ 2-1. Παρά το όχι και τόσο ευνοϊκό 1-1 στην έδρα της, η Σάμροκ επικράτησε με 1-0 και πήρε την πρόκριση μέσα στο Ισραήλ.
 
Στη συνέχεια, την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-16, βρήκε στο δρόμο της την Οντς Νορβηγίας, από την οποία έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης με δύο ήττες. Στο εντός έδρας παιχνίδι έχασε με 2-0, ενώ στον επαναληπτικό στη Νορβηγία ηττήθηκε με 2-1.
 
Η τελευταία της εμπειρία πριν τον Απόλλωνα έλαβε χώρα το 2017, απέναντι στη Μλάντα Μπόλεσλαβ. Ο πρώτος αγώνας στην Ιρλανδία έληξε με 3-2 υπέρ των Τσέχων, οι οποίοι πέτυχαν δεύτερη νίκη με 2-0 και απέκλεισαν την αντίπαλο των κυανολεύκων με συνολικό σκορ 5-2.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ