Το... υστερόγραφο του Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ για μαύρισμα του ΔΗΣΥ στις αυριανές εκλογές

Πάρτι στην Λευκωσία διοργανώνει η μαθητική νεολαία του ΑΠΟΕΛ, το οποίο θα λάβει χώρα στον κεντρικό σύνδεσμο φιλάθλων της ομάδας, το ερχόμενο Σάββατο, ωστόσο την ίδια ώρα στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα προς το Κυβερνών κόμμα, για την κάρτα φιλάθλου αλλά και για τις αυριανές δημοτικές εκλογές που διεξάγονται για τον νέο Δήμαρχο Αμμοχώστου.
 
Σε ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, αναφέρουν πως «η μαθητική νεολαία του Παν.Συ.Φι. μετά από συνεννόηση με τους συνδέσμους εξωτερικού, διοργανώνουν πάρτι που θα Μουσική live με τον Στελλάρα και 2 νικητές θα ακολουθήσουν την ομάδα μας στο επόμενο ευρωπαϊκό της ταξίδι. Για κρατήσεις αποταθείτε με μήνυμα στις σελίδες Orange Maniac Boys - ΑΠΟΕΛ μαθητικό, Chaos Club Athens APOEL».

Την ίδια ώρα, στην ανακοίνωση τους αναφέρουν, επίσης, « έλα να νιώσεις πως είναι η ζωή και όλα τα ωραία στους Πορτοκαλί. Αύριο όλοι οι Αμμοχωστιανοί στις κάλπες , ήρθε η ώρα της αντεπίθεσης. όχι στην αποχή- Μαυρίζουμε τον ΔΗΣΥ για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει εις βάρος της κοινωνίας και του αθλητισμού μας».
 
H ανακοίνωση:
Yπενθυμίζεται ότι, την περασμένη Δεύτερα οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, είχαν προβεί σε νέο κάλεσμα για μαύρισμα του ΔΗΣΥ στις εκλογές που θα αναδείξουν το νέο Δήμαρχο Αμμοχώστου.
 
Ανάμεσα σε άλλα, ανέφεραν ότι, «καλούμε όλους τους Αμμοχωστιανούς στις ερχόμενες δημαρχιακές εκλογές, ανεξαρτήτως ομάδας, να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν εναντίον του ΔΗΣΥ. Η αποχή δεν είναι λύση. Η αποχή εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους. Ας αντισταθούμε όλοι στο κόμμα των σκανδάλων και της διαφθοράς, ας μαυρίσουμε αυτούς που κατέστρεψαν τόσο τις Κυριακές μας όσο και τον τόπο μας».
 
 

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»