Δριμεία επίθεση κατά συμβουλίου του Απόλλωνα: Μην παραπλανείτε τον κόσμο

Μετά την ενημέρωση για κλείσιμο του τμήματος πετόσφαιρας και τη θέση του προέδρου του σωματείου του Απόλλωνα, Μαρίνου Ευσταθίου, ο πρώην πρόεδρος του τμήματος, Ηλίας Σπύρου, δίνει την δική του εκδοχή.

«Υπάρχουν στρατιές Απολλωνιστών που μπορούν να εμπλακούν και να ασχοληθούν με τα τμήματα του Απόλλωνα! Κατά καιρούς έγιναν προσπάθειες να εμπλακούν, αλλά δυστυχώς κάποιοι δεν άνοιξαν τις πόρτες του Σωματείου» αναφέρει αρχικά.

Στη συνέχεια της ανάρτησής του γίνεται πιο επιθετικός με κάποιες καταστάσεις: «Δεν θα σχολιάσω την ανακοίνωση του προέδρου του σωματείου. Γνωρίζει ο ίδιος ότι έγινε κρούση από μένα προ εβδομάδων για να στήσουμε ξανά την πετόσφαιρα. Η κωλυσιεργία και η πρόφαση ότι “δεν υπάρχουν λεφτά” είχε ως αποτέλεσμα όλες οι Kύπριες παίχτριες να υπογράψουν σε άλλες ομάδες.

Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και μην παραπλανείτε τον κόσμο της ομάδας μας. Θα ήταν πιο τίμιο να πείτε ότι θέλετε να κλείσετε τα τμήματα γιατί ποτέ δεν σας ενδιέφεραν…».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Κρίσιμο δεκαπενθήμερο για τον ΑΠΟΕΛ-Πολλές οι εκκρεμότητες, ξανά στο τραπέζι το όνομα του Ανδρέου
Ο σχεδιασμός των πρωταθλητών για την επόμενη σεζόν-Ο Μπαρτζώκας, ο Μακίσικ και ο Φαλ
«Συγγνώμη σε όλους, αλλά όχι από αυτούς τους πέντε που βριζαν τη μητέρα και τη γυναίκα μου»
Το αινιγματικό story του Ντόρσεϊ-«Συγχωρώ, αλλά δεν ξεχνώ»
Ο Κρίστιαν Κίβου είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Ίντερ
Η απάντηση Ιταλού δημοσιογράφου στον Αταμάν για τους Έλληνες του Ολυμπιακού
Tα ρεκόρ που έσπασαν στον ασύλληπτο αγώνα του Αλκαράθ με τον Σίνερ
Δεν ξεχνά την τέχνη του ο Τότι-Πέτυχε γκολ από το κέντρο του γηπέδου σε φιλικό παλαιμάχων
Διεκδικεί την Προεδρία της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Ανακοινώνει τις αποφάσεις του την Πέμπτη
Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό-Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται και ποιους ψάχνουν