Τα δεδομένα με το αγωνιστικό κομμάτι της ΑΕΚ

Η ομάδα της ΑΕΚ θα έχει περισσότερες επιλογές στο αγωνιστικό κομμάτι για το επερχόμενο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής κόντρα στην Ομόνοια.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ είδε τον Ακοράν Ρέγιες να προπονείται κανονικά στην σημερινή προπόνηση και να θέτει εαυτόν στην διάθεση του Βάσκου τεχνικού.
 
Στην διάθεση του Ιδιακέθ είναι και ο νεαποκτηθέντας Ισπανός αριστερός μπακ Κάρλες Πλάνας, ο οποίος εγγράφηκε κανονικά στο ρόστερ της ομάδας.
 
Αντίθετα, ο Ντάνιελ Μοϊσόφ προπονείται ακόμα ατομικά, κάτι που σημαίνει πως η συμμετοχή του στο εντός έδρας ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής είναι εξαιρετικά αμφίβολη για την ώρα.
 
Ο Γάλλος επιθετικός Φλοριάν Τολεμές ανεβάζει ρυθμούς και οι επόμενες προπονήσεις θα είναι καθοριστικές για το αν θα είναι διαθέσιμος ή όχι στο ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια.

Δειτε Επισης

Βήμα πρόκρισης στον τελικό για την Πάφο-Κέρδισε με τέσσερα τον Απόλλωνα
Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και παίζουν ρέστα στην Αρένα Ομόνοια και ΑΕΚ
Πρόταση ΕΝΠ για αύξηση ομάδων σε 16-Εισηγείται δύο γκρουπ των οκτώ και μονούς αγώνες play off
Αρχίζει η ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»
Μπεργκ ενόψει Ομόνοιας: «Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε στον τελικό»
Σημαντική νίκη για Ομόνοια Αραδίππου και αποφασιστικό βήμα παραμονής