Παίρνει θέση ο Απόλλωνας για τις αναβολές

Τις αναβολές που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες και ότι ο Απόλλωνας θα στηρίξει το έργου του προπονητή ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου, στον Sport Fm, ενώ παράλληλα τόνισε πως το παιχνίδι με την Πάφο FC περιμένουν τρεις χιλιάδες κόσμο.
 
Για τις αναβολές το πρόγραμμα του Απόλλωνα, ανέφερε «το πρόγραμμα το προσεγγίζουμε όπως πάντα, παιχνίδι με παιχνίδι. Όλοι θα παίξουν με όλους, οι βαθμοί που θα διεκδικήσουν όλοι είναι οι ίδιοι. Σίγουρα το θέμα με τον ορισμό του προγράμματος αξίζει περαιτέρω ανάλυσης και βελτίωσης. Για την 1η αγωνιστική ναι, δεν διαφωνούμε να αναβάλλεται καθώς η ομάδα που παίζει πλέι οφ παίζει για ολόκληρη την Κύπρο, όμως από κει και πέρα θα πρέπει να γίνει καλύτερος προγραμματισμός ειδικά για την 2η και την 3η αγωνιστική».
 
Για τον τεχνικό της ομάδας, Ιβάν Βουκομάνοβιτς, ο Φανούριος Κωνστνατίνου πρόσθεσε πως «είναι νωρίς για να σχολιάσουμε οτιδήποτε. Αυτό που κάνει και θα πρέπει να κάνει είναι να δουλέψει σκληρά. Όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Θα ήταν επιπόλαιο να βάλουμε επιπλέον πίεση στον άνθρωπο. Θα τον στηρίξουμε για να παρουσιάσει το έργο του».
 
«Περιμένουμε κοντά στις 3 χιλιάδες. Δεν είναι μόνο η κάρτα, είναι και πολλά άλλα. Νοσεί το πράγμα, δεν εκσυγχρονίζεται το πράγμα και δεν είναι μόνο θέμα ΚΟΠ, είναι και θέμα των ομάδων. Ο ΑΠΟΕΛ πήρε 15 χιλιάδες με τον Άγιαξ και ο Απόλλωνας σε τρία ντέρμπι πέρσι γέμισε την κερκίδα του. Άρα δεν είναι μόνο η κάρτα», κατέληξε ο εκπρόσωπος τύπου των κυανολεύκων για τον κόσμο της ομαδας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα